Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virágos karkötő

Készíts vidám, virágos karkötőt színes anyagból. Aranyos, és dekoratív ékszer, amely biztosan egyedi lesz, mert te választod az anyagot, a méretet.
Tetszik? Oszd meg!

Virág karkötő

Nagyon egyszerű, és helyes kis ajándék. Nem kell hozzá más, csak színes anyag, tű, cérna, olló, egy nagy gomb, vagy egyéb dísz a közepére. A karlánc részhez használhatsz vatta pamacsokat, pompomokat, vagy egy hab gumi rudat. A hobbi boltban tudsz venni csatot, amelyet a karlánc végére rögzítesz. Bár, ha gumit varrsz bele, akkor erre sincs szükséged.

Nézzük lépésről lépésre:

Így készülnek a szirmok:

szövet karkötő

Vágj ki 5 darab kb 5x5 cm-es négyzetlapocskát.

Virágszirmos karkötő

karkötő készítés

Varrott karkötő

szirom készítés

A kép szerint készítsd el az öt szirmot. Varrd őket össze úgy, hogy virág formában helyezkedjenek el.

pólóból karkötő

gombos karkötő

A Virág közepét több módon is elkészítheted. Rávarrhatod a szirmokat egy filc körlap szélére, rögzítheted egy nagy gombhoz, vagy használhatsz előre elkészített ruha díszt is.

Így készül a karlánc rész:

karlánc szövetből

karlánc anyagból

Varrsz egy anyag csövet. Az egyik végét csomóra kötöd. A végén hagyj néhány centit szabadon. Erre kell majd rávarrnod a kapcsot.

pompom töltelék

vatta pamacs töltelék

ajándék nőnapra

Rakhatsz bele vatta pamacsokat, vagy apró pompomokat. A töltelék darabok között mindig köss egy csomót. Addig csináld ezt, amíg el nem készül a teljes karlánc. Itt is hagyj pár centit a végén.

ajándék készítés

A pompomok helyett habszivacs rudacskát is tehetsz a karláncba.

karkötő varrás

karlánc varrás

Végük varrd fel a kapcsokat.

Ha gumit húzol a karlánc anyagába, akkor hosszú csövecskét varrj, hogy sok ránc legyen rajta. gy szebb, és a mérete nem fog elütni a virágtól.

virágos anyag

virágok ajándékba

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.