Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virágos karkötő

Készíts vidám, virágos karkötőt színes anyagból. Aranyos, és dekoratív ékszer, amely biztosan egyedi lesz, mert te választod az anyagot, a méretet.
Tetszik? Oszd meg!

Virág karkötő

Nagyon egyszerű, és helyes kis ajándék. Nem kell hozzá más, csak színes anyag, tű, cérna, olló, egy nagy gomb, vagy egyéb dísz a közepére. A karlánc részhez használhatsz vatta pamacsokat, pompomokat, vagy egy hab gumi rudat. A hobbi boltban tudsz venni csatot, amelyet a karlánc végére rögzítesz. Bár, ha gumit varrsz bele, akkor erre sincs szükséged.

Nézzük lépésről lépésre:

Így készülnek a szirmok:

szövet karkötő

Vágj ki 5 darab kb 5x5 cm-es négyzetlapocskát.

Virágszirmos karkötő

karkötő készítés

Varrott karkötő

szirom készítés

A kép szerint készítsd el az öt szirmot. Varrd őket össze úgy, hogy virág formában helyezkedjenek el.

pólóból karkötő

gombos karkötő

A Virág közepét több módon is elkészítheted. Rávarrhatod a szirmokat egy filc körlap szélére, rögzítheted egy nagy gombhoz, vagy használhatsz előre elkészített ruha díszt is.

Így készül a karlánc rész:

karlánc szövetből

karlánc anyagból

Varrsz egy anyag csövet. Az egyik végét csomóra kötöd. A végén hagyj néhány centit szabadon. Erre kell majd rávarrnod a kapcsot.

pompom töltelék

vatta pamacs töltelék

ajándék nőnapra

Rakhatsz bele vatta pamacsokat, vagy apró pompomokat. A töltelék darabok között mindig köss egy csomót. Addig csináld ezt, amíg el nem készül a teljes karlánc. Itt is hagyj pár centit a végén.

ajándék készítés

A pompomok helyett habszivacs rudacskát is tehetsz a karláncba.

karkötő varrás

karlánc varrás

Végük varrd fel a kapcsokat.

Ha gumit húzol a karlánc anyagába, akkor hosszú csövecskét varrj, hogy sok ránc legyen rajta. gy szebb, és a mérete nem fog elütni a virágtól.

virágos anyag

virágok ajándékba

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.