Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virágcsokor fényképes vázával

Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék váza

A képen látható helyes kis váza egy befőttes üvegből készült. Használhatja vázának, vagy apró tárgyak tárolására a megajándékozott nő. Az elkészítése pedig nagyon egyszerű.

Az elkészítéséhez szükséged lesz egy befőttes üvegre, amit alaposan ki kell tisztítani. Akril festékre, az általad választott színből. Egy darab kartonra, amiből a képkeret formát kivágod. Egy fényképre, ami nagyobb minden oldalról minimum egy cm-el a kartonból kivágott képkeretnél.  Ragasztóra, ami jó az üvegfelülethez.

Készítsd el a kartonból a kép keretformáját, például a képen látható hullámos oldalakkal. Az üvegre ragaszd fel kívülről szalag ragasztóval, vagy olyan folyékony ragasztóval, ami majd a festék száradása után könnyen eltávolítható.

Az akril festékkel fesd be az üveg teljes felületét, majd hagyd megszáradni. Távolítsd el a képkeret sablont, és tisztítsd meg a szabaddá vált felületet. Most már van helyed a fényképnek.

A fénykép felületének széleit kend be üveghez is alkalmas ragasztóval, majd az üveg belsejében, ragaszd a képet a ragasztós felülettel a szabad üvegfelületre. Az üveg vastagsága nagyon szép keretet ad a fényképnek.

Ha megszáradt a ragasztó a fényképen, akkor feldíszítheted a kis üveg vázát. Tehetsz bele száraz, vagy selyemvirágot, de feltöltheted csokival, cukorkával is.

fényképes váza készítés

fényképes üveg készítés

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.