Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virágcsokor fényképes vázával

Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék váza

A képen látható helyes kis váza egy befőttes üvegből készült. Használhatja vázának, vagy apró tárgyak tárolására a megajándékozott nő. Az elkészítése pedig nagyon egyszerű.

Az elkészítéséhez szükséged lesz egy befőttes üvegre, amit alaposan ki kell tisztítani. Akril festékre, az általad választott színből. Egy darab kartonra, amiből a képkeret formát kivágod. Egy fényképre, ami nagyobb minden oldalról minimum egy cm-el a kartonból kivágott képkeretnél.  Ragasztóra, ami jó az üvegfelülethez.

Készítsd el a kartonból a kép keretformáját, például a képen látható hullámos oldalakkal. Az üvegre ragaszd fel kívülről szalag ragasztóval, vagy olyan folyékony ragasztóval, ami majd a festék száradása után könnyen eltávolítható.

Az akril festékkel fesd be az üveg teljes felületét, majd hagyd megszáradni. Távolítsd el a képkeret sablont, és tisztítsd meg a szabaddá vált felületet. Most már van helyed a fényképnek.

A fénykép felületének széleit kend be üveghez is alkalmas ragasztóval, majd az üveg belsejében, ragaszd a képet a ragasztós felülettel a szabad üvegfelületre. Az üveg vastagsága nagyon szép keretet ad a fényképnek.

Ha megszáradt a ragasztó a fényképen, akkor feldíszítheted a kis üveg vázát. Tehetsz bele száraz, vagy selyemvirágot, de feltöltheted csokival, cukorkával is.

fényképes váza készítés

fényképes üveg készítés

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.