Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Üvegbe zárt emlékek

Készíts ajándékba fényképes emlék üvegeket. Ezek a meglepetések a közös élményekre, a közös emlékekre pillantanak. Dísz, és melegség az otthonodban.
Tetszik? Oszd meg!

emléket ajándékba

Nem kell hozzá művésznek lenned. Elég egy dunsztos üveg, pár apróság, egy fontos fénykép, és olyan ajándékot adhatsz át, amely bármely szívet felmelegít.

Azok az üvegek, amelyeket megmutatok neked, csupán abban segítenek, merre indulj el.

Tehetsz az üvegbe nyári emlékeket, ehhez elég egy kis homok, pár kagyló, és csiga, szalag, vagy raffia, és ha szeretnéd, akkor néhány szavas üzenet.

Nőnapra, vagy anyák napjára néhány szárított virág is helyet kaphat az üvegcsében.

Ha férfinak készíted, tedd bele a kedvenc sportjára, elfoglaltságára utaló apróságokat, és használj férfias díszítést.

Előveheted a fiókból a régi családi fényképeket, amelyeket őrizgetsz, de a fiókban senki nem látja.

Feldíszítheted a fényképet vicces szoknyával, sapkával, így készíthetsz vidám, humoros emlék üvegeket is.

Lássunk néhány ötletet:

nőnapi apróság

ajándék nőnapra

szülinapi ajándék

ajándék nyaralás

nyári emlék

fénykép ajándékba

fotó üveg

foto üveg

fotó üveg

emlék üvegek

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.