Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Süthető gyurma medál

Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma szív

A süthető gyurmában éppen az a jó, hogy nem tudsz két egyforma dolgot készíteni belőle, de szinte minden forma, és kombináció szép, és érdekes. Művész lehetsz anélkül, hogy megerőltetnéd magad. Persze a képeken látható darabokat olyan emberek készítették, akik sok sok munkát adnak ki a kezük alól, így a gyakorlatuk nagyobb, esetleg ebből élnek, de az ötletek nagyon jók, és magunk is megpróbálkozhatunk hasonlókkal.

Készíthetünk kis kígyókat, és ezeket egymáshoz tapaszthatjuk, vagy éppen apró gyurma gombócokból egy gyurma alapra kis virágokat rakhatunk ki. Lehet, hogy nem lesz olyan precíz, mint a képen látható darabok, de ha szép színekkel dolgozunk, és a kisütött gyurmát lakkal lekenjük, akkor igenis szép ajándék ékszereket készíthetünk.

nőnapi ajándékötlet

anyák napi ajándékötlet

ajándék nőknek

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.