Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Papír cipellő ajándékba

Készíts ajándékot a nőknek Nőnap alkalmából. Ha nehezen boldogulsz, kérd meg a lányodat, édesanyádat, testvéredet, hogy segítsen. A meglepetés garantált.
Tetszik? Oszd meg!

nőnapi ajándék cipő

Mi kell hozzá: - színes karton, - olló, - ragasztó, - mindenféle díszítő apróság, - és persze a töltelék.

Láss hozzá:

1. Töltsd le a cipő sablont ITT.

2. Nagyítsd akkorára, amekkora cipőt szeretnél. Nyomtasd ki a sablont.

3. Rakd a sablont a kartonra, amit választottál, és rajzold körül.

4. Vágd ki mindegyik cipő darabot.

5. A szaggatott vonalak mentén hajtsd be óvatosan a kartont. Könnyebben teszed ezt, ha előtte valami tompa eszközzel meghúzod a vonalakat. Így eleve megtörik ott a papír. Speciális eszköz a dombornyomó toll, de ha ilyened nincs, akkor egy kenő kés is jó.

6. Állítsd össze a cipőt a következő sorrendben: 

karton hajtogatás

cipellő ajándékkal

xipő hajtogatás

Először a felső részt hajtsd be, aztán a sarok részt, ragaszd össze az elemeket, 

kartonból cipő

papír cipő

végül helyezd bele a betétet.

7. Díszítsd a cipőt tetszésed szerint. Néhány ötlet: Ragassz rá filc virágokat, kend be csillámporral a széleket, vagy pöttyözd be vele, Varrj rá gyöngyöket, flittert, szalagot, esetleg más mintájú papírból ragassz rá mintát, színezd át cipő sarkát.

8. Végül töltsd meg a cipellőt virágokkal, csokival, cukorral, bon bonnal, üzenetekkel, stb.


Sablon: Ha nem tudod letölteni a mellékletet, akkor itt a képe, dolgozz ezzel:

cipő sablon

papírcipő sablon

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.