Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Papír cipellő ajándékba

Készíts ajándékot a nőknek Nőnap alkalmából. Ha nehezen boldogulsz, kérd meg a lányodat, édesanyádat, testvéredet, hogy segítsen. A meglepetés garantált.
Tetszik? Oszd meg!

nőnapi ajándék cipő

Mi kell hozzá: - színes karton, - olló, - ragasztó, - mindenféle díszítő apróság, - és persze a töltelék.

Láss hozzá:

1. Töltsd le a cipő sablont ITT.

2. Nagyítsd akkorára, amekkora cipőt szeretnél. Nyomtasd ki a sablont.

3. Rakd a sablont a kartonra, amit választottál, és rajzold körül.

4. Vágd ki mindegyik cipő darabot.

5. A szaggatott vonalak mentén hajtsd be óvatosan a kartont. Könnyebben teszed ezt, ha előtte valami tompa eszközzel meghúzod a vonalakat. Így eleve megtörik ott a papír. Speciális eszköz a dombornyomó toll, de ha ilyened nincs, akkor egy kenő kés is jó.

6. Állítsd össze a cipőt a következő sorrendben: 

karton hajtogatás

cipellő ajándékkal

xipő hajtogatás

Először a felső részt hajtsd be, aztán a sarok részt, ragaszd össze az elemeket, 

kartonból cipő

papír cipő

végül helyezd bele a betétet.

7. Díszítsd a cipőt tetszésed szerint. Néhány ötlet: Ragassz rá filc virágokat, kend be csillámporral a széleket, vagy pöttyözd be vele, Varrj rá gyöngyöket, flittert, szalagot, esetleg más mintájú papírból ragassz rá mintát, színezd át cipő sarkát.

8. Végül töltsd meg a cipellőt virágokkal, csokival, cukorral, bon bonnal, üzenetekkel, stb.


Sablon: Ha nem tudod letölteni a mellékletet, akkor itt a képe, dolgozz ezzel:

cipő sablon

papírcipő sablon

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.