Körsál ajándékba

Ajándékozd meg a nőt egy sállal, amely ezerféle módon hordható. Viselheti a nyakában, boleróként, fejkendőként, stb.
Tetszik? Oszd meg!

körsál ajándékba

Ha nem tudod magad megvarrni, kérj segítséget. Megéri.

A neten találtam rá erre a sálra, és bár tényleg egyszerű elkészíteni, úgy gondoltam, megér egy bejegyzést, mert annyiféleképpen használható, hogy jujj. Ettől ez már nem is sál, hanem egy igazi ruhadarab, ami kényelmes, meleg, és ha megfelelő anyagot választunk, akkor puha, finom.

Maga a sál elkészítése nem több 15-20 percnél. A legnehezebb része az, hogy megtaláljuk hozzá a megfelelő

anyagot. Szóval figyeljünk oda, hogy finom, puha, rugalmas, ne túl vastag, de ne is nagyon vékony anyagot válasszunk. Vegyünk 0 120-150 széles anyagból legalább kettő métert.

Terítsd ki az anyagot egy nagy, sima felületre, és vágj belőle ki egy óriási téglalapot.(Mármint akkor, ha nem kettő méteres anyagot vettél egy 120-150 cm széles szövetből) Ha elég széles anyagot sikerült venni, akkor nem kell nagyon szabni az anyagot. Ez azért nem elhanyagolandó.

Hosszában hajtsuk ketté az anyagot, és varrjuk össze a két szélét.Ha kétszer varrod át, akkor biztosan nem bomlik le az anyag akkor sem, ha lazább szövésű. Az anyag másik oldalát nem kell varrni, hiszen az nem bomlik.

Nos, ennyi. Esetleg, ha nagyobb ráhagyással varrsz, akkor a plusz széleket hozzávarrhatod az anyaghoz, és így teljesen eldolgozott lesz.

Ha készen vagy, akkor már csak azt kell megtanulnod, mennyiféleképpen lehet viselni ezt a darabot.

körsál ajándék készítés

körsál készítés

körsál viselése

Itt egy bemutató, mennyiféleképpen hordhatod ezt a sálat:

körsál otthon

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.