Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fénykép doboz

Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Tetszik? Oszd meg!

fénykép doboz készítés

Az ajándék fénykép doboz elkészítéséhez szükséged lesz egy nyitható kis dobozra, gondosan kiválogatott fényképekre, ragasztóra, és kartonlapra.

Egyszerű, dísz, és festés nélküli dobozt, ami a képen is van, a hobbi boltokban, és hobbi kellékeket árusító papírboltokban is be tudsz szerezni. De használhatsz egy színes, nyitható fedelű fémdobozkát is.

A karton csík szélességét mérd a dobozkához, és szintén a doboz méreteit figyelembe véve hajtogasd meg a karton csíkot harmonika alakzatban. Fontos, hogy a karton csík kényelmesen elférjen a dobozban, összehajtogatott állapotban.

A kiválogatott képeket szép szabályosan vágd méretre úgy, hogy a harmonika egyes oldalain kényelmesen elférjenek, és még egy kis keretük is legyen. A vágáshoz használj szikét. Végül ragaszd fel a képeket. Még személyesebb az ajándék, ha a képek alá írsz kis üzeneteket, kommenteket.

A csík alsó részét ragaszd a doboz belsejének aljához, hogy a kis fényképes harmonika csík rögzítve legyen a dobozhoz.


Jó munkát, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.