Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Feliratos üveg Nőnapra

Lepd meg nő családtagjaidat, ismerőseidet saját készítésű ajándékkal Nőnap alkalmával. Ezzel igazán nincs sok munka. Egyszerű, és különleges.
Tetszik? Oszd meg!

nőnapra ajándék

A nők nagy része szereti az apró meglepetéseket, a kis dísz vázákat, emlékeket, főleg, ha arról eszükbe jut az ajándékozó. Nos, ehhez a kis ajándékhoz mire is lesz szükséged? Ragasztó pisztolyra, természetesen hozzá való ragasztóval, akril festékre, és egy szép formájú üvegre.

A ragasztó pisztolyt hagy felmelegedni, majd készítsd el vele a kívánt feliratot. Ha bizonytalan vagy, akkor előzőleg alkoholos filccel írd fel, rajzold elő a szöveget, vagy rajzot, amit az üvegre szeretnél. Ez lehet egy kedves szó, egy név, vagy éppen egy egyszerű vonalú rajocska.

ajándék nőnapra

Ha a ragasztó megszáradt, akkor az akrilfestékkel kend be az üveg alját, hagyd megszáradni a festéket, és ezután fesd be az üveg oldalát is. A festék színét a megajándékozni kívánt nőhöz válaszd. Esetleg előzőleg meg is kérdezheted, hogy melyik szín a kedvence, vagy milyen színű kiegészítőket szeretne a lakásába.

Ha a festék megszáradt, akkor már csak annyi a dolgod, hogy vegyél egy szál szép tavaszi virágot, és állítsd a vázába, majd add át az ajándékot.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.