Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Feliratos üveg Nőnapra

Lepd meg nő családtagjaidat, ismerőseidet saját készítésű ajándékkal Nőnap alkalmával. Ezzel igazán nincs sok munka. Egyszerű, és különleges.
Tetszik? Oszd meg!

nőnapra ajándék

A nők nagy része szereti az apró meglepetéseket, a kis dísz vázákat, emlékeket, főleg, ha arról eszükbe jut az ajándékozó. Nos, ehhez a kis ajándékhoz mire is lesz szükséged? Ragasztó pisztolyra, természetesen hozzá való ragasztóval, akril festékre, és egy szép formájú üvegre.

A ragasztó pisztolyt hagy felmelegedni, majd készítsd el vele a kívánt feliratot. Ha bizonytalan vagy, akkor előzőleg alkoholos filccel írd fel, rajzold elő a szöveget, vagy rajzot, amit az üvegre szeretnél. Ez lehet egy kedves szó, egy név, vagy éppen egy egyszerű vonalú rajocska.

ajándék nőnapra

Ha a ragasztó megszáradt, akkor az akrilfestékkel kend be az üveg alját, hagyd megszáradni a festéket, és ezután fesd be az üveg oldalát is. A festék színét a megajándékozni kívánt nőhöz válaszd. Esetleg előzőleg meg is kérdezheted, hogy melyik szín a kedvence, vagy milyen színű kiegészítőket szeretne a lakásába.

Ha a festék megszáradt, akkor már csak annyi a dolgod, hogy vegyél egy szál szép tavaszi virágot, és állítsd a vázába, majd add át az ajándékot.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.