Egy pulcsiból több kiegészítő

Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.
Tetszik? Oszd meg!

egy pulcsiból 3 ruha

Nézd, mi mindent készíthetsz egyetlen pulóverből. Hajpánt, lábszárvédő, dekor sál.

No és mindezt hogy készítheted el?

Vegyél egy szép színű, vastag, puha gépi kötött pulóvert, és ezt használd fel kiegészítők elkészítéséhez.

Lábszárvédő: Bontsd le a pulóver két ujját, majd vágd egyenesre az ujjak végét. Hajtsd vissza duplán a vágott végeket, és varrd le kétszer varrógéppel.

lábszárvédő ajándékba

lábszárvédő készítés

ajándék készítés

ajándék sk

Dekor sál: A pulóver test részéből az alsó passzát érintetlenül hagyva vágj le kb. 35- 40 cm széles rész, majd a vágott véget duplán visszahajtva két sorral varrd le.

körsál pulcsiból

körsál pulcsiból készítése

körsál kötött

kötött anyag varrása

Végül készítsd el a hajpántot: A pulóver megmaradt felső részéből vágj le kb. 10 cm széles csíkot, majd mindkét vágott véget hajtsd vissza, és duplán varrd le varrógéppel. Varrd össze a csík két végét rejtett varrással.

hajpánt pulcsiból

ajándék hajpánt készítés

hajpánt készítés ajándékba

Hajpánt készítés

Jó munkát, vidám alkotást!


Ezt a szuper ötletet Pippa Armbrester mutatta be a neten.

Pippa Armbrester

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.