Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csokitál eperrel Nőnapra

Lufi segítségével készíthetsz tálakat, ünnepi dekorációt, de akár ehető tálkát is. Lepd meg nő ismerőseidet édes ajándékkal!
Tetszik? Oszd meg!

csokitál ajándékba

Vegyél néhány tábla csokit. Fehér csokit, tejcsokit, étcsokit. Vegyél egy adag szép, érett epret, és készítsd el a meglepetést.

Fújj fel egy lufit. Ne fújd maximális méretre, mert akkor eldurran, mikor ráöntöd a csokit. Állítsd bele egy tálkába úgy, hogy a csomózott rész legyen alul. Egyébként a súlyeloszlás miatt is így fog stabilan megállni. Esetleg ráköthetsz egy kiskanalat a végére, hogy biztosan ne mozduljon el, miközben nyakon öntöd a csokival.

Olvaszd fel a táblacsokikat egyenként: Tegyél fel egy edénybe vizet, és hagyd felforrni. Tegyél egy kisebb edénybe egy kanál étolajat, majd darabokra törve szórd bele a táblacsokit. A gőz fölött folyamatosan kevergetve olvaszd fel a csokit. Miután megolvadt teljesen, vedd le a gőzről, kicsit kevergesd, és mikor már nem tűzforró, óvatosan öntsd a lufira. Miután végeztél, már olvaszthatod is a következő táblát. Viszonylag gyorsan kell dolgoznod, hogy a csokik egybe tudjanak olvadni, mielőtt megszilárdulnak a rétegek. Ha ketten készítitek, akkor gyorsabban lehet a rétegeket egymásra önteni.

Miután kihűlt teljesen a csoki, és így meg is keményedett, fordítsd meg a lufit, helyezd egy tányérra az egészet, és bökd ki késsel, vagy hústűvel a lufit. Vedd ki a kész csokitálból, dobd ki, és a tálkába helyezd el az epreket.

Ha pici lufikat, vagy vízibombát használsz, akkor készíthetsz több kis tálat, és minden nő ismerősödet meglepheted ezzel az igazán édes ajándékkal.

csokitál készítés

ajándék nőnapra

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.