Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csipke minta festékszóróval

A nők szeretik az egyedi dolgokat, legyen ez egy jegyzetfüzet, vagy egy blúz, esetleg egy kép a falon.
Tetszik? Oszd meg!

csipke minta készítés

Nőnap alkalmából lepd meg magad körül a gyengébb nem képviselőit csipkemintás tárgyakkal.

Először is döntsd el, mit szeretnél feldíszíteni. Készíthetsz egy faliképet, vagy éppen kidekorálhatsz egy egyszínű jegyzetfüzetet. Esetleg vehetsz egy egyszínű, nőies pólót, és kidíszítheted azt. De ezzel a technikával akár egy bútordarabot, tároló dobozt is egyedivé varázsolhatsz.

Attól függően válaszd ki a festéket, hogy milyen ajándéktárgyat készítesz.

Szerezz be egy régi, szép csipke, vagy horgolt terítőt, amit nem sajnálsz, ha tönkre megy. Ha otthon nincs ilyen, akkor menj ki a bolhapiacra, vagy egy olcsó turiba, és vásárold meg ott a csipke, vagy horgolt terítőt, alátétet.

Most már csak annyi a dolgod, hogy a díszítendő felületre helyezed a csipkét, majd a festékszóróval, spray-vel befújod a díszítendő felületet.

Azt is megteheted, ha nem akarsz festékszóróval dolgozni, hogy magát a terítőt kened be festékkel, és ezt simítod rá a díszítendő felületre. Persze ebben az esetben nagyon óvatosan kell bánnod a terítővel, és a díszítendő felülettel, hogy ne kenődjön el a festék.

horgolt minta készítés

csipke mintás ajándék

horgolt mintás ajándék

vintage ajándék

vintage ajándékkészítés

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.