Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bonbon labda ajándékba

Az édesszájúaknak készítsünk bonbon labdát. Könnyű elkészíteni, és biztos siker a végeredmény, mert az ajándék biztosan egyedi, és édes.
Tetszik? Oszd meg!

Nézzük néhány lépésben, hogy készítsük el a labdát.

Csoki labda

Mi kell hozzá:- sok sok bonbon, - ragasztó, - hurkapálca, - hungarocell golyó

1 - Vágjuk le a csoki csomagolás végét, hogy ne legyen túl hosszú.

Bonbon

2 - Ragasztóval kenjük be a csomagoló papír külső részét, ügyelve arra, hogy ne folyhasson be a ragasztó a csokihoz.

Csokoládé

3 - Illesszük a méretre vágott hurkapálcát a papír ragasztós felületéhez, és csavarjuk körbe a papírral. Sodorjuk rá minél szorosabban, aztán hagyjuk száradni.

Bonbon nyalóka

4 - Minden darabot tűzdeljünk bele a hungarocell golyóba jó szorosan, hogy minél szebb legyen.

Csoki labda

Bonbon ladba

csoki bonbon

Ezt a technikát követve készíthetünk ajtó díszt, vagy függő díszt, esetleg egy kis krepp papír, és csomagoló papír, szalag segítségével bonbon csokrot is.

Bobbon ajtódísz

Bonbon gömb

Bonbon csokor

Tetszik? Oszd meg!

Nőnap

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...

Nőnap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.