Nőnap

Nemzetközi Nőnap (március 8.) célja, és szerepe az, hogy értékeljük a nőket, akik az élet, a család alapja, és kiindulópontja.

Tetszik? Oszd meg!

A nemzetközi nőnap létrehozói szerint az egyszerű, de mégis történelmet alakító nők napja, ami a nők évszázados küzdelmét eleveníti fel, melyet ... tovább

... az egyenlő jogokért és lehetőségekért vívtak. Ezen vitatkozhatunk, ki támogatja, ki nem.
A személyes értéke a nők elismerése, a női nembe vetett hit, az élet alapja, teremtője.

Egy bizonyos ponton az életünkben, találkozunk valakivel, aki inspirál minket, bátorságot, erőt közvetít. Jó esetben az első ilyen személy az édesanyánk. A nő, aki az életet adta nekünk. A nő, aki a család, a finomság, a puhaság, a szeretet, a melegség közvetítője, sugárzója.

Nemzetközi Nőnapon őket, a nőket ünnepeljük, kényeztetjük. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy köszöntsd a feleségedet, édesanyádat, húgodat, nagymamádat, vagy nagynénidet korra való tekintet nélkül, csak mert nőnek született, és ezzel vállalta azt, ami a nők feladata a világban évezredek óta.

Éreztesd velük, hogy értékelik és szeretik őket.

A hétköznapokban ritkán mondjuk ki. Ez a nap lehetőséget ad, hogy kifejezd az elismerésedet, hangot adj az érzéseidnek. Mondd el neki, hogy ő különleges, és szép, és hogy jobbá tette a világot.

Ajándékozd meg a szereteteddel, halmozd el virágokkal.

Nézz körül az Ajándék Katalógusban, különös tekintettel a Virág kategóriánkra.

Ajándékozz édességet, gyümölcs csodákat neki.

Ajándék ötleteink

A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Varázsold el a nőt egy édes, kedves saját készítésű cica ékszer szettel. Lehet kis fülbevaló, vagy egy medál, esetleg mindkettő.
A natúr színek, a természetes anyagokból készült alkotások okkal sikeres napjainkban. A békebeli korszakot idéző tárgyak nyugalmat árasztanak.
Néha elég, ha kapsz egy apró gondolatébresztő ötletet, és ki tudja, te magad milyen különlegességeket hozol létre vele.
Egyszerű, és kedves kis ajándékokkal kedveskedhetünk a nőknek azokon az ünnepeken, amelyek csak róluk szólnak.
Készíts süthető gyurmából aranyos, színes medált nőnapra, anyák napjára a téged körülvevő, számodra kedves nő családtagjaidnak.
Aranyos ajándékötlet lehet egy apró fényképdoboz, amit akár otthon, akár a táskájában is tarthat a megajándékozott, és bármikor meglesheti a számára kedves fotókat.
Bármilyen ünnepre kiváló ajándékötlet lehet egy nőnek, lánynak ez a pulóverből készíthető kiegészítő csomag.
Lufi segítségével készíthetsz tálakat, ünnepi dekorációt, de akár ehető tálkát is. Lepd meg nő ismerőseidet édes ajándékkal!
Ajándékozd meg a nőt egy sállal, amely ezerféle módon hordható. Viselheti a nyakában, boleróként, fejkendőként, stb.
A nők szeretik az egyedi dolgokat, legyen ez egy jegyzetfüzet, vagy egy blúz, esetleg egy kép a falon.
Egy apró ötlet, amellyel megörvendeztetheted a nőket magad körül. Ennek a meglepetésnek biztos sikere lesz!
Lepd meg nő családtagjaidat, ismerőseidet saját készítésű ajándékkal Nőnap alkalmával. Ezzel igazán nincs sok munka. Egyszerű, és különleges.
Szépen kidolgozott nyelű evőeszközökből gyönyörű díszeket, használati tárgyakat, ékszereket készíthetünk.
Ez valami gyönyörű. Próbáld ki. Készíts rózsát színes harisnyából. Ez soha nem hervad el. Ha megy már a rózsa, akár egy egész csokor virágot készíthetsz.
Mini kiskert saját kezűleg. Mi lehet édesebb, és eredetibb ötlet, ajándék egy nőnek, mint élő virágocskákból saját kertet készíteni neki.
Készíts vidám, virágos karkötőt színes anyagból. Aranyos, és dekoratív ékszer, amely biztosan egyedi lesz, mert te választod az anyagot, a méretet.
Dobd fel a régi tárcádat, kistáskádat az évszaknak megfelelő színnel. Lehet ez egy vidám, hétköznapi kiegészítő, de alkalmi darabnak se rossz.
Az élet csupa sürgető vágy: cselekedni, érezni, látni, tudni. A nő lelke csendes virágzás egy elsöprő forgószél közepén.
Készíts csoki csokrot a párodnak. Kettő legyet egy csapásra. Édesség, és virág. A nők imádják egyben is, és külön külön.
Készíts ajándékot a nőknek Nőnap alkalmából. Ha nehezen boldogulsz, kérd meg a lányodat, édesanyádat, testvéredet, hogy segítsen. A meglepetés garantált.
Készíts ajándékba fényképes emlék üvegeket. Ezek a meglepetések a közös élményekre, a közös emlékekre pillantanak. Dísz, és melegség az otthonodban.
A tea, idő néhány perc lopott, vagy kiérdemelt pihenő a napi rohanásban. A tea csomag ajándékozásával pár perc nyugalmat adsz.
Arany Viktor: Ó te drága NŐ: Ó te drága NŐ, Bűbáj, csáberő. Küzdelem, vagy Béke a nyerő? Hatalmad nagy, De elveszem, Mert szívem Kezedbe teszem.
Az édesszájúaknak készítsünk bonbon labdát. Könnyű elkészíteni, és biztos siker a végeredmény, mert az ajándék biztosan egyedi, és édes.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!