Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Világítótorony a kertben

Készíts ajándékba kerti lámpást, amely egy világítótoronyt formáz. Aranyos, hangulatos, és vidám része lehet a kertnek.
Tetszik? Oszd meg!

Világító torony a kertben

Szükséged lesz négy darab csökkenő méretű cserépre, és a legkisebb cseréphez illő kettő cserép alátétre. Vízálló festékre (fehér, piros, kék, és fekete), ragasztóra, és egy üveg mécsesre.

A cserepeket fesd meg úgy, hogy a cserép peremek fehérek, a test részek pirosak legyenek. Fess a piros részekre pici fekete ablakokat. Ragaszd össze a cserepeket erős ragasztóval.

A legkisebb cserepet, és az alátéteket fesd kékre, majd száradás után a képek szerint rögzítsd ragasztóval az egyik alátétet a torony tetejére, a másik alátét fenekére pedig a lefordított pici cserepet. Végül a mécsest az alátétek közé helyezve állítsd össze a tornyot.

Ha kedves van tovább díszíteni, akkor tehetsz a világító rész helyére mini petróleum lámpát, az ablakokra pedig ragaszthatsz feketére festett drótból, vagy műanyag tejfölös pohárból kivágott ablakkeretet, ablakrácsot, ami kovácsoltvas díszítésre emlékeztet.

kerti dísz ajándékba

ajándék készítés

ajándék saját kézzel

Jó munkát, vidám időtöltést!

Az ötletet Itt találtam.
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.