Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Velúr körlap táska szalaggal

Készíts ajándékba csinos velúr táskát. A nők szeretik, ha a kiegészítőiket cserélgethetik, ruhához illőt viselhetnek.
Tetszik? Oszd meg!

táska ajándékba

Ha el akarod készíteni ezt a szép táskát, szükséged lesz egy darab velúr bőrre, egy övlyukasztóra, a bőrhöz színben illő vastag szalagra, vagy vékony kendőre, egy bőr pántra, illetve a vállpántot rögzítő patentokra, ollóra.

A  lyukasztót a Praktikerben 1000 Ft körül beszerezheted, ha még nincs ilyened. A bőrt a legegyszerűbb bútorszövet boltban megvenni, a pántot pedig egy régi táskáról is leszerelheted, ha nem akarsz újat venni.

Újságpapírból készíts egy kör sablont, és ezt rajzold körül a bőrön. Így biztosan szép szabályos lesz.

Az újságpapírt szabályos 12 körszeletre hajtogatva, egy lyukasztóval jelöld meg a pontokat, ahol majd, miután a velúron bejelölted a lyukasztás helyét, át kell ütnöd az anyagot az övlyukasztóval.

Ezután a lyukakon átfűzöd a szalagot, vagy a vékony kendőt, és így eligazítva az anyagot, megkapod a táska formát.

Most már csak a pántot kell rögzíteni rá. Ezt olyan patenttal tedd, amit bőrösnél, táskajavítónál vásárolsz, mert ő azt is el tudja mondani, mit kell tenned a patenttal.

egyszerű táskakészítés

Jó munkát, vidám időtöltést!

A táska elkészítéséről itt olvashatsz még.
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.