Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Újság tartó karniszterből

A férfiak szeretik széthagyni maguk után a könyveket, újságokat, és még sok mást. Készíts ajándék újságtartót nekik, így talán nagyobb lesz a rend.
Tetszik? Oszd meg!

újrahasznosított ajándékok

Egy már nem használt műanyag karniszter kiváló alapanyag egy saját kézzel készített ajándékhoz. Készíthetsz belőle egy a képen látható újságtartót, amelyet a férfi, akit megajándékozol vele, használhat a nappaliban, a dolgozószobában, de akár a barkácsműhelyében is. Tarthat benne újságot, könyvet, vagy akár jegyzeteket is.

Mi kell hozzá: Egy műanyag karniszter, színes szikszalag, alkoholos filc, papír sablon, szike, finom reszelő.

Alaposan tisztítsd ki a karnisztert, majd készítsd el a sablonokat, amelyek az újságtartó rekeszek pontos kivágásában segítenek.

újságtartó műanyagból

Az a karniszter méretétől függően neked kell eldöntened, hogy milyen méretű sablonokat készítesz. Mindenesetre az alap formát a képen láthatod.

A sablonokat rajzold körül a karniszteren az alkoholos filccel. Figyelj arra, hogy pontosan helyezd el a sablont, és mindkettő oldalon ugyanolyan mély legyen a rekesz, mert így nem csúszik majd ki belőle az újság.

Szikével óvatosan vágd ki a rekeszeket a filc vonalak mentén, majd egy finom csiszolóval kerekítsd le a vágott felületet.

Végül a szikszalagból készíts színes éleket a rekeszeknek. Így szebb lesz az újságtartó, és biztosan nem lesznek éles szélek, amik sérülést okozhatnak.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.
A betű imádóknak még a digitális korban is örömet tudsz okozni egy személyes, szép könyvjelzővel. Próbáld csak ki.
Készíts ajándék csoki csokrot a névnapi ünnepeltnek. Ez a csokor mindaddig üde, és friss marad, amíg a csokikat meg nem csócsálja valaki.