Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Újság tartó karniszterből

A férfiak szeretik széthagyni maguk után a könyveket, újságokat, és még sok mást. Készíts ajándék újságtartót nekik, így talán nagyobb lesz a rend.
Tetszik? Oszd meg!

újrahasznosított ajándékok

Egy már nem használt műanyag karniszter kiváló alapanyag egy saját kézzel készített ajándékhoz. Készíthetsz belőle egy a képen látható újságtartót, amelyet a férfi, akit megajándékozol vele, használhat a nappaliban, a dolgozószobában, de akár a barkácsműhelyében is. Tarthat benne újságot, könyvet, vagy akár jegyzeteket is.

Mi kell hozzá: Egy műanyag karniszter, színes szikszalag, alkoholos filc, papír sablon, szike, finom reszelő.

Alaposan tisztítsd ki a karnisztert, majd készítsd el a sablonokat, amelyek az újságtartó rekeszek pontos kivágásában segítenek.

újságtartó műanyagból

Az a karniszter méretétől függően neked kell eldöntened, hogy milyen méretű sablonokat készítesz. Mindenesetre az alap formát a képen láthatod.

A sablonokat rajzold körül a karniszteren az alkoholos filccel. Figyelj arra, hogy pontosan helyezd el a sablont, és mindkettő oldalon ugyanolyan mély legyen a rekesz, mert így nem csúszik majd ki belőle az újság.

Szikével óvatosan vágd ki a rekeszeket a filc vonalak mentén, majd egy finom csiszolóval kerekítsd le a vágott felületet.

Végül a szikszalagból készíts színes éleket a rekeszeknek. Így szebb lesz az újságtartó, és biztosan nem lesznek éles szélek, amik sérülést okozhatnak.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.