Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szörnyike könyvjelzők

Ajándékoz vidám, kedves kis szörnyecskéket formázó könyvjelzőt anyának, apának, barátaidnak. Mindazoknak, aki szeretnek olvasni.
Tetszik? Oszd meg!

Szörnyike könyvjelzők

A képen látható helyes szörnyecskéket színes fonalakból, filc anyagból, kis dekor matricákkal, és egy zsenília szálal eltudod készíteni.

Nézd végig a lenti képsort, és máris minden lépés világos lesz.

A fonalakat tekerd fel az ujjadra. Ha színes fejecskét szeretnél, használj több színű fonalat.

A fonal gombolyag, és az ujjad közé fűzd be a kettévágott zsenília szálat úgy, hogy az egyik oldalon nagyobb rész maradjon, mint a másikon.

Csavard meg a zsenília szálat, de ha biztosra akarsz menni, akkor fonal darabbal is kösd át a fonal csomó ujjad alatti részét.

Vágd át a fonal szálakat a másik oldalon.

A rövidebb zsenília szálakat fordítsd át a fonal csomó másik oldalára. Ezekből alakítsd ki a szörnyike csápjait. Ragassz a végeire mozgó dekor szemeket.

Az alsó részen maradt zsenília szálakat ragaszd két filc csík közé.

A filc csíkokat díszítheted dekor matricával, vagy más színű filcből kivágott apró díszekkel.

szörnyecske készítés

A szörnyike fejét dekoráld tovább a neked tetsző módon plusz szemekkel, szájjal, vagy bármivel, amit szeretnél.

könyvjelző készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.