Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Színes tornacipők

Készíts a gyereknek ajándékba egy olyan tornacipőt, amelyet a kedvenc mese figurája díszíti, a kedvenc színeiben pompázik.
Tetszik? Oszd meg!

tornacipő festés

Ma már sok helyen kapható textil filc, amivel könnyedén díszítheted a ruhatáradat, vagy éppen egy vászon cipellőt. Legutoljára az Ikeában vettem pár száz forintért egy 6 darabos készletet.

Vegyél egy megfelelő formájú vászon cipőt. Vigyázz, mert nálunk a tornacipők legtöbbjének vastag gumi eleje van. Azt nem tudod textil filccel színezni. Szóval ilyesmit keress:

Ha meg van a cipő, töröld át nedves ronggyal, hogy biztosan tiszta felületen dolgozz. Várd meg, amíg megszárad, addig tervezd meg a cipőt. Mindenképpen rajzold elő a mintákat halvány színes ceruzával. Így még tudsz rajta módosítani. Ha kész az előrajzolt terv, akkor kezdheted a színezést. Legyen a minta minél dúsabb, ha lehet, fedje be az egész cipőt, mert így igazán helyes, és vidám lesz az új cipellő.

Ha nem tudod, milyen mintát rajzolj, akkor keresgélj a neten. Rengeteg festett cipőt fogsz találni.

tornacipő festés otthon

saját készítésű tornacipő

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.