Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sarok Könyvjelző

Készíts egy sorozat sarok könyvjelzőt ajándékba. A díszítéstől függően kiváló ajándék gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
Tetszik? Oszd meg!

sarok könyvjelző

A sarok könyvjelző legegyszerűbb módja az, ha levágod egy boríték sarkát, és azt díszíted ki. Viszont ez nem túl tartós, hiszen a boríték anyaga viszonylag puha.

sarok könyvjelző készítés

Ha ajándéknak szánod, akkor készítsd kartonból, színes papírból, és ragaszd meg alaposan a darabokat, hogy tartós legyen.

Először készítsd el a sablont, amit a könyvjelző formájának a kivágásához használsz. Az alap legyen kb 6x6 cm-es négyzet, amit a képek alapján rajzolsz meg egymás mellé. A képen látható satírozott darabokat is vágd le, amikor a sablont kivágod. Az így keletkező háromszögeket használhatod sablonként, amikor a színes papírt méretre vágod.

Nem érdemes azt leírni, amit a képeken látsz, hiszen minden darabot úgy díszítheted, ahogy csak akarod. A képek abban segítenek, hogy milyen sorrendben, lépésenként érdemes haladni.

sarok könyvjelző ajándékba

sarok könyvjelző készítés

sarok könyvjelző ajándékba

könyvjelző készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.