Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Romantikus könyvjelző

A betű imádóknak még a digitális korban is örömet tudsz okozni egy személyes, szép könyvjelzővel. Próbáld csak ki.
Tetszik? Oszd meg!

könyvjelző készítés

Készíts a család olvasni szerető nőinek saját kézzel egyedi, romantikus női ruha formájú könyvjelzőket. Használj színes, mintás, apró virágos anyagokat.

Az anyagot én nem venném meg méteráru boltban. Inkább nézek ki egy secondhand boltban egy olyan blúzt, aminek az anyaga nagyon tetszik, esetleg eleve több anyag van összedolgozva, és ezek mindegyikét használni tudom.

Így sokkal változatosabb mintákhoz juthatsz hozzá, és nem marad meg egy csomó anyagod.

Szerezz be még a választott anyaghoz illő filc anyagot, és gumiszalagot.

Mosd ki, és vasald át a választott anyagot. A sablon segítségével vágd ki a ruha formát a színes anyagból, és a filc anyagból is.

Tűzd össze a kettő anyagot gombostűvel, vagy használj rávasalható ragasztós felületű anyagot.

Szabad kézzel, pelenka öltéssel varrd össze a két anyagot.

Varrd rá a szoknyára a gumiszalagot, és már kész is az ajándékod. Varrj többféle mintájú szoknyát, és ajándékozz meg minden nőt a családba, vagy adj az egy ünnepeltnek egész sorozat könyvjelzőt. Ezt használhatja regényekhez, de tankönyvekhez, szakirodalom, vagy jegyzetfüzet jelölőjeként is.

szoknya alakú könyvjelző

ITT még több képet, és leírást találsz a könyvjelző elkészítéséhez.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.