Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pléh madár ékszer

Készítsünk kis madárka formájú ékszereket édesanyának, nagymamának, de akár a barátnőknek is.
Tetszik? Oszd meg!

madárka fülbevaló

A képen látható kis madárkákat meg tudod vásárolni a neten, de magad is elkészíthetsz belőlük akár egy egész sorozatot, amelyekből aztán készülhet fülbevaló, nyaklánc, vagy éppen kis akasztós dekoráció.

Alapanyagnak használj üdítős dobozt, sörös dobozt. Ezt könnyedén ki tudod vágni egy erős ollóval is. Persze az ollónak nem tesz jót, de ne a kedvenc szabó varró ollódat használd fel, és akkor nem fogod sajnálni.

Vágd le a doboz alját, és tetejét, terítsd ki az anyagot, és a sablon segítségével rajzold meg a madárka kereteit.

madárka sablon

Lapítsd ki a kivágott darabokat, majd fesd meg. Festés előtt érdemes fém csiszoló papírral végigmenni az éleken, de az élek ellen a legjobb megoldás, ha ragasztópisztolyból végignyomod a széleket. Ez, ha megdermed, akkor egy puha kerettel veszi körül a madarat, és biztosan nem vágja meg senki kezét. Most már kezdheted a festést. Használhatsz kerámia festéket, vagy üvegfestéket. Ezek szép fényesek száradás után.

A megfestett madárkákat lyukaszd ki egy tűvel, vagy kis szöggel, és kalapáccsal, majd az előre meghajlított, és gyöngyökkel díszített lábakat fűzd, és hajlítsd a helyére. Végül a madárka hátára illeszd fel a kívánt függeléket. Ha nyaklánc, akkor azokat az elemeket, ha fülbevaló, akkor azt, és ha kis függő díszek lesznek a madárkából, akkor egy egyszerű karika elemet, amire majd felkötöd a szalagot.

madárka nyaklánc

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.