Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pingvin kő papírnehezék

Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.
Tetszik? Oszd meg!

festett pingvinek

A kövek önmagukban is hatnak ránk. Minden embernek van egyfajta hozzáállása a kövekhez. Vannak, akik hisznek jótékony erejükben, vannak, akikre maga a stabil anyag gyakorol hatást. Mindenképpen kiváltanak érzéseket, gondolatokat.

A gondosan kiválasztott forma idézhet egy figurát, formát, mint a felhő játék, amikor mindenféle képeket vélünk felfedezni a gomolygó párafellegekben.

A kövek kiváló alapanyagok a kézműveskedéshez is. Lehet drótba ágyazva ékszert készíteni belőlük, vagy képkeretet díszíteni velük, ragasztóba ágyazva. Sok mindent felsorolhatnék még, de most a képen szereplő pingvinfiguráké a főszerep.

A köveket festeni is lehet a megfelelő festékekkel. Például akril festékkel, kerámia festékkel, üveg festékkel. Ezen anyagok segítségével egy alkalmas formájú kőnek konkrét megjelenést adhatunk, így kis szobrokat, vagy éppen papírnehezék asztali díszt készíthetünk belőlük.

A kis pingvin családdá formált köveket például elkészíthetjük névnapi ajándékként. Ez az ajándék nőnek, és férfinak egyaránt adható, ha kedveli a kis totyogó állatokat.

Nézd meg alaposan a képeket, és a segítségükkel fesd meg a saját pingvin családodat.

Festett kövek

pingvin kövek

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.