Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pingvin kő papírnehezék

Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.
Tetszik? Oszd meg!

festett pingvinek

A kövek önmagukban is hatnak ránk. Minden embernek van egyfajta hozzáállása a kövekhez. Vannak, akik hisznek jótékony erejükben, vannak, akikre maga a stabil anyag gyakorol hatást. Mindenképpen kiváltanak érzéseket, gondolatokat.

A gondosan kiválasztott forma idézhet egy figurát, formát, mint a felhő játék, amikor mindenféle képeket vélünk felfedezni a gomolygó párafellegekben.

A kövek kiváló alapanyagok a kézműveskedéshez is. Lehet drótba ágyazva ékszert készíteni belőlük, vagy képkeretet díszíteni velük, ragasztóba ágyazva. Sok mindent felsorolhatnék még, de most a képen szereplő pingvinfiguráké a főszerep.

A köveket festeni is lehet a megfelelő festékekkel. Például akril festékkel, kerámia festékkel, üveg festékkel. Ezen anyagok segítségével egy alkalmas formájú kőnek konkrét megjelenést adhatunk, így kis szobrokat, vagy éppen papírnehezék asztali díszt készíthetünk belőlük.

A kis pingvin családdá formált köveket például elkészíthetjük névnapi ajándékként. Ez az ajándék nőnek, és férfinak egyaránt adható, ha kedveli a kis totyogó állatokat.

Nézd meg alaposan a képeket, és a segítségükkel fesd meg a saját pingvin családodat.

Festett kövek

pingvin kövek

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.
A betű imádóknak még a digitális korban is örömet tudsz okozni egy személyes, szép könyvjelzővel. Próbáld csak ki.
Készíts ajándék csoki csokrot a névnapi ünnepeltnek. Ez a csokor mindaddig üde, és friss marad, amíg a csokikat meg nem csócsálja valaki.