Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyaklánc üvegmozaikból

A saját készítésű ékszerek különlegesek, és egyediek, márpedig a XXI. században mindenki erre törekszik. Túl sok a tömeggyártás, ezért növekszik az igény az egyedi iránt.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts szeretteidnek egyedi nyakláncokat.

fényképes ajándék

A hobbi boltokban beszerezheted a hozzávalókat: üvegmozaik, nyaklánchoz medál akasztó szerelék, szelvéta ragasztó. Nyakláncot talán otthon is találsz olyan darabot, amit már rég nem hord senki. A medál díszítéséhez keress egy olyan mintát, ami tetszik, vagy nyomtass fotót, amit szeretnél a medálon látni.

karácsonyi ajándék

A mozaiklap segítségével rajzold körbe a mintát, vagy fotó részletet, majd vágd ki.

ajándék karácsonyra

Kend be egyenletesen a mozaik lap felületét ragasztóval, majd illeszd rá a képet a felületével az üveglap felé. Kend be alaposan ragasztóval a kép hátulját is. Hagyd, hogy a ragasztó megszáradjon.

karácsonyi ajándék

ajándék nyaklánc

nyakláncot ajándékba

Miután a ragasztó megszáradt, egy finom reszelővel elegyengetheted a széleket. Ha ezzel kész vagy, akkor ragaszd fel a medálra a nyaklánc szereléket, és várd meg, amíg megszárad. Száradás után fűzd fel a medált a láncra, és már kész is vagy.

születésnapi ajándék

ajándék készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.