Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendőből szemüveg tok férfiaknak

Válassz ki egy nyakkendőt a párod szekrényében. Igyekezz olyanra lecsapni, amit már nem használ, de a színeit szereti. A kedvenc nyakkendőjét semmiképpen ne használd fel!
Tetszik? Oszd meg!

A nyakkendőből készült szemüveg tok kedves ajándék, és a varrás nagy részét már elvégezték helyetted. Neked csak át kell alakítani egy kicsit a kész “anyagot”.

szemüveg tok nyakkendőból

Mi kell hozzá:- nyakkendő, - tű, cérna, olló, vonalzó, - ragasztó

ajándék nyakkendő tok

Mérd le a szemüveg méreteit figyelembe véve, mekkora anyagra lesz szükséged. A visszahajtásokat, és a záró fülecskét ne felejtsd el. Ha meg van a hossz, vágd el a megfelelő helyen a nyakkendőt.

Nyakkendőt ajándékba

Bontsd fel a varrást a nyakkendőn belül, mert ide fog kerülni a szemüveg.

ragasztott tok

Ragaszd, vagy öltsd össze a nyakkendő anyagát úgy, hogy a tok rész szabad maradjon.

szemüveg tok sajátkezűleg

Hajtsd vissza a nyakkendő szárát úgy, hogy végleg megkapd a tok méretét, és formáját.

szemüvegtok sk

Hajtsd be a nyakkendő levágott részét, és úgy öltsd össze az alatta levő anyaggal. Megint vigyázz arra, hogy az a rész szabad maradjon, ahol a szemüveg lesz.

szemüveg tok

Kész is a tok. Érdemes forró vasalóval átvasalni, hogy a behajtott fülecske a helyén maradjon, és szép sima, egyenes legyen a tok.

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.