Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kulcstartó praktikusan!

Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
Tetszik? Oszd meg!

fali kulcstartó

A képen látható kulcstartó tárolót akár magad is elkészítheted, és megajándékozhatod vele a barátaidat, hozzátartozóidat.

A kulcstárolót többféle módon is megcsinálhatod.

Ha tudsz bánni a fűrésszel, egyéb barkács eszközökkel, és vannak is ilyen felszereléseid, akkor egy darab fa hasáb is lehet az alapanyagod.

Ezt 4-5 cm-enként befűrészeled 3-4 cm mélyen. Majd a hasábot, és a réseket csiszoló papírral egyenletes, sima felületűvé varázsolod, végül azért, hogy tartósan szép maradjon, lekened páccal. A falra való rögzítést megoldhatod kis szegecsekkel, vagy erős mágnes korongok felragasztásával. Ebben az esetben a falra egy fém csíkot rögzíts.

Vékony fa lécből, és natúr fa kockákból is elkészítheted a kulcs tároló. Ezeket először csiszold le, kezeld a felületeket, majd erős faragasztóval rögzítsd a fa lécre a kockákat néhány milliméteres réseket hagyva közöttük.

A kulcsokra köss zsinórt, vagy bőr szalagot, és a végére találj ki díszeket. A képek ezekhez is jó ötleteket adhatnak.

kulcsos tároló

Jó munkát, vidám barkácsolást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.