Kulcs jelölő filcek

Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Tetszik? Oszd meg!

Kulcsjelölő

Ajándékozd meg magad, vagy barátaidat, családodat kulcs jelölőkkel, amelyeket te magad készítesz el filcből.

A kulcsjelölők éppen olyan jó szolgálatot tudnak tenni a mindennapokban, mint a pohárjelölők egy buliban. Csak éppen minden alkalommal megkönnyítik az életünket, amikor használni kell a kulcsainkat. Persze, lehet vásárolni egyszerű, és szebb darabokat, de mennyivel kedvesebb, ha te magad készíted el a színes kis ajándékot az ünnepeltnek. A filccel könnyű dolgozni. Csak ki kell választanod a formákat, figurákat, amelyeket el szeretnél készíteni, a hozzá illő színeket, és néhány öltésnyi hímzőfonallal elkészíteni az apró tokocskákat.

A képen látott csomag a legegyszerűbb változat, de sok sok szín még ezt is kedvessé, hangulatossá teszi. De filcből, és fonalból mindenféle formát, állatokat, sütiket, el tudsz készíteni.

filc figurák

A rögzítés legegyszerűbb módja pedig az, ha a figurák,formák tetején kihagysz egy öltést, a kulcslyukakon átfűzöl egy rövid szalagot, zsinórt, és a figurákat így húzod rá a kulcsokra, majd alul plusz egy-két öltéssel szűkíted a rést, hogy a kulcsok feje ne csúszhasson ki.

tervezd meg a kulcs jelölőidet, és készíts egy egész sorozatot az ünnepeltnek. Nőnek, férfinak, gyerekeknek éppolyan jó ajándékötlet ez.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.