Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karkötő villából

Néha a legegyszerűbb, leghétköznapibb tárgyak adnak érdekes ajándék ötleteket. Ilyenek például az evőeszközök.
Tetszik? Oszd meg!

ékszer villa

A villából érdekes, vagány ékszereket lehet készíteni. A legegyszerűbb, amihez nem kell más eszköz, csupán egy dróthajlító kúpfejű fogó, és egy harapófogó.

A villa beszerzésekor mire figyeljünk: Mielőtt megvennéd a villát, próbáld elhajlítani. Ha enged, akkor vedd meg nyugodtan, mert biztos, hogy fogsz tudni dolgozni vele. Vannak olyan tömör anyagú evőeszközök, amelyeket csak komoly munkaeszközökkel tudsz megdolgozni.

Első lépésként kézzel hajlítsd meg a villát.

ékszer férfiaknak

ajándék férfiaknak

Amikor már megadtad a megfelelő ívet, és már csak aprólékos igazításokra van szükség a megfelelő kerek forma érdekében, akkor vedd elő a kúp fogót, és harapófogót, és centiméterről centiméterre igazítsd a villát kerek formára.

férfi ajándék

Ha elkészültél, akkor igény szerint díszítheted. Fényesítheted, csiszolhatod, betekerheted fonal, spárgával, vagy bőr szállal, vagy le is festheted. Ha fonallal, spárgával, vagy bőrrel díszíted, akkor gyöngyöket is fűzhetsz a szálra, így még különlegesebbé teheted.

Megfelelő színben kiváló ajándék fiatal férfiaknak is.

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.