Karkötő gyöngyökből, és drótból

Készíts szép gyöngy karkötőt édesanyádnak, kislányodnak, és lepd meg vele a következő ünnepen.
Tetszik? Oszd meg!

Karkötő gyöngyökből, és drótból

Ez a karkötő olyan kecses, szép darab. Ha megfelelő színű, és formájú gyöngyökből állítod össze, akkor biztosan tetszeni fog az ünnepeltnek. A gyöngyök lehetnek akár egyszínűek, de bátran használhatsz vidám, vegyes szín kombinációt is. Ám ha tetszik a forma, akkor akár sorozatot is alkothatsz.

A gyöngyökből, drótból készült szép karkötőt ITT találtam.

Ha végignézed a képeket, akkor láthatod, hogy akkor is könnyedén elkészítheted ezt a karkötőt, ha még soha nem dolgoztál dróttal. A hobby boltban mindenféle vastagságú darabot be tudsz szerezni. Gyöngyöt éppen úgy.

A képeket segítségül hívva készítsd el a karkötő alapját. Ez mindenképpen úgy tedd, hogy előzőleg leméred az ünnepelt csuklóméretét, vagy az egyik kényelmes karkötőjének a körméretét. A drótot dróthajlító kúpfogóval hajlítsd a képen láthatóan módon egy vékonyabb, és egy vastagabb henger formájú tárgyat használva sablonként.

A drót két végét csípd le méretre, ha kész a karkötő alap, majd hajlítsd be a végeket csigavonalba. Ez lehet majd akár akasztó rész, e vég dísz úgyszintén.

Egy vékonyabb, szabad kézzel is könnyedén használható drótra fűzd fel a gyöngyöket, és a karkötő alap két szélvonala között egyikről a másikra átvezetve, majd az alap szálakon megtekerve díszítsd fel a karkötőt.

gyöngy és drót karkötő

Jó munkát, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.