Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyöngy karkötő

Hogy lehet egyszerűen, gyorsan szép gyöngy karkötőt készíteni? Kell hozzá sok sok gyöngy, sok sok biztosítótű, és kalapgumi.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék gyöngykarkötő

Döntsd el, milyen színű gyöngyökből, és mekkora biztosítótűből szeretnéd elkészíteni a karkötőt, majd szerezd be a gyöngyöket, és a biztosítótűket, és a kalapgumit. Arra ügyelj, hogy a gyöngyökön legyen akkor a lyuk, hogy fel lehessen fűzni a biztosítótűre.

Mielőtt nekiállsz fűzni a gyöngyöket, érdemes színes ceruzával egy tervet készíteni, hogy lásd, milyen lesz körülbelül az összhatás. Ha már eldöntötted, akkor jöhet a gyöngyfűzés.

Miután felfűzted a gyöngyöket a biztosítótűkre, elkezdheted felfűzni egy kalapgumira. Arra ügyelj, hogy a biztosítótű egyik oldala vastagabb, ezért úgy érdemes felfűzni őket, hogy minden másodiknak legyen az azonos oldala felfűzve.

Mérd a csuklódra a szükséges gumi hosszt, rászámolva a csomóhoz szükséges anyagfelvételt is, hogy megfelelő méretű legyen a karkötő. Minél sűrűbben vannak a gyöngysoros biztosítótűk, annál szebb lesz a végeredmény. Ha elkészültél, akkor kötözd össze a két végét a kalapguminak, és fűzd fel a biztosítótűk másik oldalát is.

karkötő készítés

ajándék készítés

ékszerkészítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.