Gyöngy karkötő ajándékba

Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Tetszik? Oszd meg!

Gyöngy karkötő ajándékbaA képen látható több soros karkötő elkészítéséhez sok sok színes gyöngyre, damilra, vagy fűző fonalra, záró kapcsokra, patentre, és két apró darab bőrre, esetleg kicsit keményebb anyag darabra lesz szükséged.

Bár én most azon gondolkodom, hogy a gyöngyöket hosszabb fonalakra, zsinórokra fűzöm duplán, és a karkötő két végét megszövöm az alap szálakkal. Az alább látható mini szövéshez hasonlóan úgy, hogy a dupla szálakat a felfűzött gyöngyök után mindkettő oldalon elkötöm, majd egy kartonra rögzítem a szálakat, és úgy szövöm meg a pántot, majd a fonalak végére esetleg mini pompomokat teszek. A zárást így nem is kell külön elkészíteni, mert a fonalnak van annyi rugalmassága, hogy a karkötőt fel lehet húzni a csuklóra anélkül is.

mini szőttes

De ha mégis az eredeti elképzelés szerint szeretnéd elkészíteni a karkötőt, akkor a bőr darabkák méretét, és a gyöngyös lánc rész szélességét mindenképpen úgy számold ki, hogy leméred a megajándékozni kívánt nő csuklóját. A bőr daraboknál vedd figyelembe a patentoknál egymást fedő részek szélességét.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.