Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gémkapocs nyaklánc ajándékba

Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Tetszik? Oszd meg!

Gémkapocs nyaklánc ajándékba

A fonalak, szövet anyagok, gombok, drót darabok, gyöngyök, fa golyók, száraztészta, és ezer másféle anyag mellett a gémkapocs is alkalmas alapanyag nyaklánc, fülbevaló, karkötő, vagy egy egész bizsu szett elkészítéséhez.

A gémkapcsok összefűzésével már mindannyian próbálkoztunk gyermekként. Sőt, a felfűzött láncot a nyakunkba, a karunkra, vagy éppen a fülünkbe aggattuk. Csak akkor még nem díszítettük ki magukat a láncszemeket. Pedig, ha a megfelelő díszítőt kitaláljuk, akkor bizony valódi ruha kiegészítő bizsu születhet a sok apró gémkapocsból.

A drótok hosszú oldalaira fűzhetünk gyöngyöket, vagy befedhetjük vékony, színes hímző fonallal a darabokat, esetleg öntapadós, színes ragasztó szalagokat is használhatunk.

Magát a gépkapocs alapot is megválaszthatjuk, hiszen ma már kaphatunk belőle klasszikus ezüst színűt, vagy mindenféle színezett darabokat, és a méretük is más és más.

A felfűzésével pedig szintén játszhatunk. Nézd meg a képeket. Lehet a készülő nyaklánc több soros, vagy éppen fürtös, de az egy körpántről lelógó függőkben is gondolkodhatunk.

Engedd el a fantáziát, és alkoss különleges gémkapocs láncokat ajándékba.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.