Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Festett gomb fa fali dísz

Névnapra készíts saját kézzel ajándékot, és lepd meg vele a családtagjaidat. A saját készítésű ajándékok emelik az ünnep fényét, figyelmet sugároznak.
Tetszik? Oszd meg!

Festett gomb fa

A festett gomb fa kiváló ajándék ötlet lehet férfiaknak, nőknek egyaránt, ha a képet a nemnek, és az ünnepelt színvilágának figyelembevételével készíted el.

Döntsd el, hogy mekkora képet készítesz, és azt is, hogy milyen anyagot használsz alapként.

Vehetsz előkészített festmény alap keretet vászonnal felszerelve, de festhetsz szép, fehér kartonra is. Egy vékony fa lap is nagyon szép alap lehet.

Első lépésként tervezd meg a fát. Érdemes előrajzolni a kép alapra, mert így könnyebben dolgozol majd a festékekkel. Akár egy családfa alaprajzban is gondolkodhatsz, ha éppen van elég ismereted, és kedved hozzá.

Festett fa varrott gombokkal

Szerezd be a szükséges gombokat, és ha elkészült, és megszáradt a festék, akkor helyezd fel rá a gombokat. Tervezd meg a fa levélzetét.

Ha már elkészültél a tervvel, akkor elkezdheted felrögzíteni a képre a gombokat egyenként. Ragasztóval is dolgozhatsz, de ha vászon, vagy karton az alapod, akkor színes cérnával is felvarrhatod a levélkéket a helyükre.

A kész ajándék képet csomagold be szépen, és már kész is az ajándékod!


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.