Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Festett gomb fa fali dísz

Névnapra készíts saját kézzel ajándékot, és lepd meg vele a családtagjaidat. A saját készítésű ajándékok emelik az ünnep fényét, figyelmet sugároznak.
Tetszik? Oszd meg!

Festett gomb fa

A festett gomb fa kiváló ajándék ötlet lehet férfiaknak, nőknek egyaránt, ha a képet a nemnek, és az ünnepelt színvilágának figyelembevételével készíted el.

Döntsd el, hogy mekkora képet készítesz, és azt is, hogy milyen anyagot használsz alapként.

Vehetsz előkészített festmény alap keretet vászonnal felszerelve, de festhetsz szép, fehér kartonra is. Egy vékony fa lap is nagyon szép alap lehet.

Első lépésként tervezd meg a fát. Érdemes előrajzolni a kép alapra, mert így könnyebben dolgozol majd a festékekkel. Akár egy családfa alaprajzban is gondolkodhatsz, ha éppen van elég ismereted, és kedved hozzá.

Festett fa varrott gombokkal

Szerezd be a szükséges gombokat, és ha elkészült, és megszáradt a festék, akkor helyezd fel rá a gombokat. Tervezd meg a fa levélzetét.

Ha már elkészültél a tervvel, akkor elkezdheted felrögzíteni a képre a gombokat egyenként. Ragasztóval is dolgozhatsz, de ha vászon, vagy karton az alapod, akkor színes cérnával is felvarrhatod a levélkéket a helyükre.

A kész ajándék képet csomagold be szépen, és már kész is az ajándékod!


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.
A betű imádóknak még a digitális korban is örömet tudsz okozni egy személyes, szép könyvjelzővel. Próbáld csak ki.
Készíts ajándék csoki csokrot a névnapi ünnepeltnek. Ez a csokor mindaddig üde, és friss marad, amíg a csokikat meg nem csócsálja valaki.