Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképtartó fakockával

Néha a legegyszerűbb tárgyakból születnek igazán ötletes, érdekes, és hasznos ajándékok. Például mire jó egy fa kocka, és egy csipesz.
Tetszik? Oszd meg!

kártyatartó készítés

Ha körülnézel a régi gyermekkori játékok között, szinte biztosan találsz egy rakás fa kockát, építő játékot. Ezekből a kockákból pedig egy kis ragasztó, és ruhacsipesz segítségével elkészíthetsz egy készletre való fénykép, vagy kártyatartót.

ajándék készítés

Nincs más dolgod, mint hogy kitaláld a mintát. Ehhez vedd figyelembe azt, hogy kinek készíted az ajándékot, illetve, hogy milyen alkalomra. Ezen kívül azon is gondolkodj el, hogy milyen célra szánod. Merthogy lehet belőle névjegykártya tartó, fényképtartó, üzenet tartó, vagy éppen ülésrend jelölő.

Hagyhatod natúr színűre, vagy festhetsz rá mintákat, esetleg ragaszthatsz rá apró köveket, betekerheted spárgával, stb. A fantáziádon múlik csupán. Sőt, az nem fontos, hogy az építőkocka készletből csak a kockákat használd fel, hiszen a háromszög elemek, híd elemek, téglatestek éppolyan jól mutatnak majd.

készíts ajándékot

ajándék csipeszből

csipesz fakocka

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.