Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fém kupakból virág

Készíts névnapra tartós, színes fém kupak virágokat az ünnepeltnek. Lepd meg őt egy tartós csokorral, amelyet egész évben élvezettel nézegethet.
Tetszik? Oszd meg!

Fém kupakból virág

A kis fém kupakokból készített ajándék virágok a díszítésüktől, és a kupakok milyenségétől függően lehetnek alkalmas ajándékok nőknek, vagy férfiaknak.

Az üdítős kupakokból, vagy festett kupakokból készült darabokkal a nőket lepheted meg, míg a sörös kupakokból készült virágokkal a férfiakat. Sőt, ha a kupakokat megfordítod, és képeket, fotókat ragasztasz a közepébe, akkor apák napjára, anyák napjára is kiváló ajándék ötletek.

Szedj össze annyiszor 6 kupakot, ahány virágot készíteni szeretnél. A virág közepe színben mindenképpen üssön el a szirmoktól.

Rendezd virág formába a kupakokat, majd jelöld be a széleken, hogy hol érintkeznek a kupakok egymáshoz. Ezeket a pontokat lyukaszd ki szöggel, és kalapáccsal. Erre azért van szükség, mert a szárat alkotó drótokat ezeken a lyukakon fogod áthúzni. Ez meg is határozza, mekkora lyukakat kell ütnöd.

A kupakokat fesd le, díszítsd ki egyenként, ha emellett a megoldás mellett döntöttél.

Ragaszd össze a kupakokat virág formába úgy, hogy a lyukak fedjék egymást.

Végül fűzd be a drótokat, szorosan hajlítsd egymás mellé a szálakat, és fond meg belőlük a virág szárát. A felesleges drót darabokat csípőfogóval vágd le a szár végéről.

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.