Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Díszített kulcsok

A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.
Tetszik? Oszd meg!

Díszített kulcsok

A díszített kulcsok az ünnepelt kulcscsomóját teszik dekoratívabbá, és mindenek előtt könnyebben kezelhetővé. Hiszen egy nagy csomóból ezzel a módszerrel pillanatok alatt ki lehet választani a használni kívánt darabokat.

A kulcscsomót többféle módon díszítheted, így alkalmas ajándék lehet nőnek, férfinak egyaránt.

A díszítési mód kiválasztásánál mindenképpen a tartósságra törekedj. Nem érdemes olyan anyagokat használni, amelyek a kulcsok súrlódása közben pillanatok alatt lekopnak, tönkre mennek.

Ha tudsz horgolni, akkor a kis színes, horgolt kulcsdíszek nagyon jól helyt fognak állni. A férfiak kulcscsomóját díszítheted bőr darabokkal is. Az öntapadós tapéták között is vannak tartós anyagúak.

Ha festéssel, vagy lakkal próbálkozol, akkor ne az egész felületet fesd be, csak a kulcsfej egy részét.

Döntsd el a díszítés módját, csend el rövid időre a kulcscsomót, rajzold körül a kulcsokat egyenként. Mindenképpen jelöld be a kulcsokon levő lyuk helyét is. Tedd vissza a kulcscsomót, és kartonból készítsd el a forma darabokat, amelyekre majd a díszítés készül. Így már könnyebben elkészíted a terveidet, vagy ha horgolsz, bőr fejeket készítesz, akkor  már magát a díszt is meg tudod csinálni. Az ünnep előtti napon megint csend el a kulcscsomót, és öltöztesd fel a darabokat.

kulcsok bőr fejjel

kulcs díszítés

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.