Csukló tárca fesztiválokra

A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
Tetszik? Oszd meg!

Csukló tárca fesztiválokra

A képen látható csukló tárca ugyan egy vásárolható darab, de ennek a farmer, szövet, hasítottbőr változatát te is el tudod készíteni otthon. A záráshoz használhatsz cipzárt, de patentokat, tépőzárat, gombokat is.

Amikor megláttam ezt az ötletet a neten, akkor eldöntöttem, hogy én mindenképpen megcsinálom. Magamnak, és a lányomnak is, és a bátyámnak, aki zenész, és a koncertek után mindig van egy kis buli, de táskát, nagyobb tárcát ilyenkor nem tud az ember magával cipelni. Legalábbis nem túl kényelmes, és a buli méretétől, helyszínétől függően nem is túl biztonságos. Ám a csukló tárcában, ami megjelenésében olyan, mint egy vagány karperec, vagy csuklóvédő, bizony miden szükséges iratod, pénzed biztonságban van.

A férfiaknak készülő darabok legyenek egyszerűek, minimális díszítéssel, szépen kidolgozva. A női darabokba viszont bele vihetünk mindenféle színeket, dekorációs elemeket, gyöngyöket, rávarrt pántokat, hímzést, bármit, amitől csajosabb lesz.

Próbáld ki a csukló tárca készítést, és ha megtetszett, akkor készíts több darabot, hogy a ruhatár szerint lehessen válogatni ezt is az öltöző szekrényből.Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.