Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csoki gerbera csokor

Készíts ajándék csoki csokrot a névnapi ünnepeltnek. Ez a csokor mindaddig üde, és friss marad, amíg a csokikat meg nem csócsálja valaki.
Tetszik? Oszd meg!

Csoki gerbera csokor

A csoki csokor nekem több okból tetszik nagyon. Egyrészt azért, mert sokkal ötletesebb módja a csokoládé átadásának, mint a szokványos dobozos formában, másrészt azért, mert ezzel igazán van munka, így az ajándék valóban az ünnepeltnek szól.

Ezt a gerbera csoki csokrot ITT találtam, és gondoltam, biztosan érdekel téged is.

Válassz ki egy olyan ízesítésű bonbont, amit az ünnepelt különösen kedvel. Szedd ki a dobozból, majd egyenként csomagold fóliába a darabokat. A fólia csomagolást úgy szorítsd rá a bonbon darabokra, hogy maradjon szára, amire a krepp papírból készülő szirmokat ráerősítheted. Az összecsavart fólia végekbe rögzíts ragasztóval fogpiszkálót. Ezek segítségével könnyebben állítod majd össze a virágcsokrot.

Vágj kis téglalapokat a krepp papírból. A képen a krepp rögzítése után vágja ki a szirmokat a készítő. Szerintem sokkal kényelmesebb, ha a téglalapokat előre bevagdosod kb a téglalap szélességének ⅔-ig. A csíkok végeit formázd csúcsosra.

A bevagdosott téglalap darabokat duplán csavard a fóliába csomagolt bonbonok köré, mert így lesznek szép sűrűek a szirmok. Rögzítsd ragasztóval a fólia szárat, és a krepp papír végét egymáshoz.

Végül hajtogasd ki a szirmokat, szépen elrendezve azokat.

Egy virág szigetet használhatsz alapként, ebbe tűzheted bele a kész virágokat.

A virágszigetet előzőleg tedd bele egy szép kaspóba, vagy virág alátétbe. H egyszerűbb az alátéted, akkor vond be más színű krepp papírral, vagy szép színes csomagolópapírral. Így a beleültetett gerberák kapnak egy díszes keretet.

gerbera csoki csokor

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.