Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Babaágy kartonból

Egy kislány szobájából nem hiányozhatnak a babák. Ha pedig baba, akkor a kedvencnek kell egy ágyikó. Készítsd el ezt magad!
Tetszik? Oszd meg!

babaágy készítés

Minden kislány életében eljön a pillanat, amikor előveszi a babáit, és eljátssza velük, mit csinál egy anyuka. Megeteti a babját, öltözteti, aztán pedig lefekteti puha ágyikóba, mesél neki, énekkel altatja.

Készítsd el Te azt a babaágyat, és díszítsd a kislány ízlése szerint. A babaágyat a Muyingenioso.com oldalon találtam, és annyira tetszett, hogy mindenképpen szerettem volna megosztani veletek.

Az alsó képen vannak ugyan méretek, de azt gondolom, hogy a tényleges méreteket magadnak érdemes kiszámolni ahhoz mérten, hogy mekkora a kedvenc baba, és mekkora hely van a gyerekszobában.

Az elemek így néznek ki (ezen a képen az ágy fekvő felülete nem szerepel):

karton babaágy

Itt van a méreteket tartalmazó kép:

babaágy kartonból otthon

Használj kartondobozokat az ágy elkészítéséhez. A karton elemek kivágását mindenképpen szikével végezd, mert így pontosan tudsz dolgozni.

Miután kivágtad az elemeket, akkor  díszítsd ki mindet, ne azután, hogy összeállítottad az ágyat. Így könnyebben dolgozol, és minden felületet szépen el tudsz készíteni. Használhatsz akril festéket, de a decoupage technikával is nagyon szép ágyat készíthetsz. Ha pedig ragasztó pisztollyal mintákat rajzolsz elő a kartonra, és azután fested be a felületet, akkor domborművel is díszítheted a kiságyat.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.