Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali kínáló petpalackból

Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Tetszik? Oszd meg!

nasi kínáló

Ha el szeretnéd készíteni a képen látható asztali kínálót, akkor gyűjts össze 8 darab 1,5 l-es, vagy 2l-es petpalackot. Szerezz be színes, mintás ragasztószalagot, egy fa rudat, fa korongot. Szükséged lesz még szikére, szögre, kalapácsra, ragasztóra, és festékre.

A pet palackok alját szabályos körben, és azonos magasságban vágd le a szikével. A vágott széleket ragaszd le színes dekor ragasztószalaggal. Ez egyrészről maga a díszítés, másrészről az éles vágott felületek biztonságossá tétele:)

A fa rudat, és a korongot fesd le a dekor ragasztószalaghoz passzoló színűre akril festékkel. Száradás után a rudat  szög, és a ragasztó segítségével rögzítsd a fa korongra úgy, hogy az egyik pet palacklegyen a korong, és a fa rúd vége között. De ezt úgy is megoldhatod, hogy a palack alj közepébe lyukat égetsz, és a rúdra húzod felülről.

A ragasztóval rögzítsd a kis tálkákat egymáshoz, és a középső tálkához.

Végül a felső tálkát szöggel, és ragasztóval  erősítsd fel a rúd tetejére.

Ha elkészítetted a kínálót, vásárolj vegyesen édes, és sós nasit, vagy készíts te magad apró finomságokat, és töltsd fel a tálkákat. Celofánba csomagold az ajándékodat, és menj ünnepelni:)

asztali kínáló


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.