Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék tálka pasiknak, fiús játékokból

Izgalmas, és egyedi. Ebből nem tudsz két egyformát készíteni, és csak a fantáziádon múlik, hogy mit kezdesz a kis műanyag katonákkal.
Tetszik? Oszd meg!

játék katonák

Halászd elő a szekrényből a rég nem használt műanyag katonákat. Ha nincs elég, a bolha piacon fillérekért beszerezheted ezeket.

Hogy készül az olvasztott katona tál:

Melegítsük fel a sütőt 300 fok. 

játék katona tál

Válasszuk ki a hőálló edényt, amely az alap formát is megadja.
Rendezzük el a műanyag katonákat a hőálló tálba, először csak egy rétegben. Óvatosan helyezzük be a sütőbe a tálat, hogy a katonák ne essenek szét.

katona tál készül

Néhány perc múlva nézd meg a hadseregedet, hogy megolvadt e már. Csak akkor vedd ki, ha már minden figurán látszik az olvadás. Így biztos, hogy egymáshoz is ragadnak.

Ezután vedd ki a sütőből a tálat, és hagyd az egészet hűlni 20 percig.

Ha kihűlt, akkor rakj egy újabb réteg katonát az előzőre. Igyekezz úgy rakni ezeket, hogy fedje le a lyukakat, amik az első réteg olvasztása után maradtak.
Tedd vissza a sütőbe a tálat, és várd meg, amíg ez a réteg is megolvad.

(Tehetsz rá harmadik réteget is, ha úgy látod, még nem elég sűrű a tál fala, de hagyhatod így is.) 

olvasztott katona

Ezután vedd ki a tálat a sütőből, hagyd lehűlni, aztán tedd be a fagyasztóba kb 1 órára. Így könnyebben leválasztod majd a katona tálat a sütő tálról.

A színek, a sütő forma, és a rétegek számának változásával teljesen egyedi alkotásokat tudsz létrehozni. Mutatok párat:

játék tál

olvasztott tál

színes játék olvasztás

csapat tál

művészet játékból

játék katonák

piros tál

saját készítésű tál

Mást is alkothatsz a műanyag figurákból, ha kedved van. Mutatok néhány ötletet:

képkeret katonás

katonás lámpa

katonás poháralátét

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...

Névnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.