Ötletek névnapi ajándékokhoz

Névnapi ajándék ötleteket gyűjtöttünk csokorba, hogy fel tudd köszönteni apró ajándékkal a számodra fontos embereket a nevük napján!

Tetszik? Oszd meg!

Úgy gondolom, hogy ez a nap, amely mindenkinek kell, hogy legyen, hiszen neve mindannyiunknak van, több szempontból is lényeges ünnepe az ... tovább

... évnek. Az első, és legfontosabb az, hogy az élet minden egyes különleges pillanatát meg kell ragadni, és örülni neki, így egy ilyen napot, amely ráadásul a nevünk dedikált napja, miért is hagynánk ünneplés nélkül. Mindenkinek jár pár plusz pillanat vidámság, és derű.

Másodszor azért tartom fontosnak a névnapot, mert ezt sokkal több ember tudja, mint például a születésnapunkat, így kedvesek lehetnek velünk, és viszont, mi is kedvesek lehetünk azokkal, akik a névnapjukat ünneplik éppen, így lehetőségünk van kifejezni a pozitív érzéseinket, amelyek megint csak nem elhanyagolhatók a hétköznapokban. Harmadrészt pedig azért fontos a névnap, mert a nevünket, hiszem, hogy nem véletlenül kapjuk. Valamiért éppen így döntöttek a szüleink a sok sok másik név közül, és ez a döntés végigkísér az egész életünkön át, tehát hozzánk tartozik, személyesnél is személyesebb önmagunk. Nos, azt hiszem, sorolhatnám még az indokokat, hisz lenne még, de helyette inkább nézegessétek a blogbejegyzéseket, amelyeket itt találtok, és válogassatok belőlük kedvetekre!

Ajándék ötleteink

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Egy diszkrét, alkalomhoz illő smink feldobja az arcot, és ezzel együtt a hangulatunkat is. Egy dicsérő pillantás, egy ke...
Házi pedikűr szett, körömlakk, körömápoló szerek. A nők számára fontos az, hogy szép, ápolt legyen minden apró részletük...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
A makettezés, modellezés egy igazi hobbi kategória. Ha makettet, vagy modellt ajándékozol, mindig vedd figyelembe azt, h...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Nem kell tökéletes rajztudással, biztos kézzel bírnod ahhoz, hogy ötletes és izgalmas dolgokat készíts a környezeted szépítésére.
Kettőnél több kulcs van a kulcstartódon? Minden kulcsod szinte egyforma, néha azt sem tudod, melyik kulcs mit nyit?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A csukló tárca nőknek, férfiaknak egyaránt vagány, és praktikus ajándék, ha az ünnepelt szokott fesztiválokra, esti szabad programokra járni.
A befőtt desszert a színeitől függően bármely ünnepre lehet kedves ajándék, és édes finomság egyben. Próbáljuk ki!
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.
A betű imádóknak még a digitális korban is örömet tudsz okozni egy személyes, szép könyvjelzővel. Próbáld csak ki.
Készíts ajándék csoki csokrot a névnapi ünnepeltnek. Ez a csokor mindaddig üde, és friss marad, amíg a csokikat meg nem csócsálja valaki.
Készíts szép gyöngy karkötőt édesanyádnak, kislányodnak, és lepd meg vele a következő ünnepen.
A díszített kulcsok apró figyelmességről árulkodó ajándékok, hiszen nem újként vásárolt, vagy külön, az alkalomra készített meglepetések.
Készíts névnapra tartós, színes fém kupak virágokat az ünnepeltnek. Lepd meg őt egy tartós csokorral, amelyet egész évben élvezettel nézegethet.
Névnapra készíts saját kézzel ajándékot, és lepd meg vele a családtagjaidat. A saját készítésű ajándékok emelik az ünnep fényét, figyelmet sugároznak.
Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.
Készítsünk kis madárka formájú ékszereket édesanyának, nagymamának, de akár a barátnőknek is.
Ajándékoz vidám, kedves kis szörnyecskéket formázó könyvjelzőt anyának, apának, barátaidnak. Mindazoknak, aki szeretnek olvasni.
Néha érdemes körülnézni a régi, már nem használt tárgyak között, mert nagyon sok minden felhasználható saját készítésű ajándékokhoz.
Parafadugóból bármikor készíthetsz ajándékot férfiak számára. Ezt a meglepetést, főként, ha a kedvenc bormárkája dugóját használod, biztosan szeretni fogja az ünnepelt.
Bár szólt már több blogbejegyzés a parafadugóról, mégsem tudom kihagyni ezt a borospohár alátétet, mert a megjelenése különleges.
Mit tegyünk, hogy a férfi eltűrje, hogy az alapvető használati tárgyak az íróasztalán legyenek. Adjunk a tárgynak olyan megjelenést ami neki is tetszik!
Készíts a párodnak üzenő pohár készletet a hét minden napjára. Így, mikor issza kávét, teát, mindig szembesül a kedves szavakkal.
Készíts családi ünnep naptárat, hogy soha ne felejtsétek el senki születésnapját. A férfiak számára kiváló ajándék ötlet.
Készíts ajándékba fénykép kockát az ünnepelt kedvenc felvételeiből, és lepd meg vele a párodat, a családtagjaidat.
A bakelit lemezek újra fénykorukat élik, habár sokszor nem a megszokott formában. Ma már nem csak a zenehallgatásban van szerepük, hanem alapanyagként is használják.
A régi bakelit lemezekből sok szép, és érdekes tárgyat készíthetünk, amelyeket aztán odaajándékozhatunk a barátainknak szeretteinknek.
A férfiak többsége nem zárkózik el a vicces, mégis hasznos ajándékötletek elől. Ilyen lehet a billentyűzetből készült mágnes csomag is.
Egy kislány szobájából nem hiányozhatnak a babák. Ha pedig baba, akkor a kedvencnek kell egy ágyikó. Készítsd el ezt magad!
A gyerekek többsége szereti a memória játékokat, és nagyon ügyes benne. Ezek a játékok kiváló szórakoztató, és fejlesztő eszközök is egyben.
Ültessünk könyvbe növényeket? Ez az érdekes megoldás nem is rossz ötlet, ha megfelelően előkészíted a könyvet. Sőt, remek ajándék lesz belőle.
Készíts néhány perc alatt aranyos, színes ujjbábokat az apróságnak. Néhány hajlítás, egy kis ragasztás, és már kész is a játék.
Minden ruhához szükség van egy harmonizáló táskára. Minden alkalomra más méretű táska lenne jó. Ajándékoz zseb táskát a nőnek.
Készíts ajándékba csinos velúr táskát. A nők szeretik, ha a kiegészítőiket cserélgethetik, ruhához illőt viselhetnek.
Hogy lehet egyszerűen, gyorsan szép gyöngy karkötőt készíteni? Kell hozzá sok sok gyöngy, sok sok biztosítótű, és kalapgumi.
Ajándékozz saját készítésű meglepetést szeretteidnek. Készíts egy szép, ízléses padló vázát két színű dekorációval.
Készíts ajándékba kerti lámpást, amely egy világítótoronyt formáz. Aranyos, hangulatos, és vidám része lehet a kertnek.
Ajándékozz édes kis bagoly képet, amelyet magad készítesz el az ünnepelt ízlése, és színvilága szerint.
A kislányok legtöbbje szereti a légies tündéreket, balerinákat, hercegnőket. Készíts névnapi ajándékként kis balerina babákat.
Készíts egy sorozat sarok könyvjelzőt ajándékba. A díszítéstől függően kiváló ajándék gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
Készíts névnapi ajándéknak pici műanyag helikopter a kisfiad barátjának, vagy rokon kisfiúnak, aki szereti a légi járműveket.
Készíts a gyereknek ajándékba egy olyan tornacipőt, amelyet a kedvenc mese figurája díszíti, a kedvenc színeiben pompázik.
Készíts a gyereknek apró kis süthető gyurma figurákat, amelyeket használhat például fénykép tartónak.
Készíts gyermekednek fogkefe tartót kedvenc mesefigurájával. Ajándékozd meg őt névnapja alkalmából egy kis aprósággal.
Fiúk, lányok egyaránt szeretik, ha a kis kincseiket, olyan tartókba, tárolókba pakolhatják, ami tükrözi az egyéniségüket.
Készíts kislányodnak süthető gyurma charmokkal díszített kitűzőt névnapjára, vagy csak úgy szórakozásból.
A természetben, folyóvíz partján tett séták alatt sok szépséget összegyűjthetünk, amiből ajándékokat készíthetünk.
A férfiak szeretik széthagyni maguk után a könyveket, újságokat, és még sok mást. Készíts ajándék újságtartót nekik, így talán nagyobb lesz a rend.
Egyszerű és nagyszerű ajándékötletek a legoból készített használati tárgyak. A design adott, így csupán az ötleteidre van szükség.
Lepd meg szeretteidet apró ajándékokkal névnapjuk alkalmából. Egyférfi is örülhet egy fényképtartónak, ha az kellően férfias kinézetű.
A pasik szeretik, ha a használati tárgyaik is sugározzák az egyéniségüket, esetleg a kedvteléseiket is.
Ajándékozz gyermekednek kis színes papírtárcákat, amelybe elrejtheti a kincseit. Apró kavicsokat, matricákat, ezt azt.
A süthető gyurma nagyon hálás alapanyag ajándékok készítéséhez, díszítéshez. Bátran használjátok.
Ezek a kis hűtőmágnesek könnyedén elkészíthetők, és aztán mindenféle játékra alkalmasak, ezért igazán jó ajándékötletek.
Készíts a párodnak, vagy édesapádnak praktikus ajándékot. A férfiak nagy része az ilyet szereti igazán.
A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot venni, készíteni. De azért vannak olyan praktikus ajándék ötletek, amelyekkel biztosan meglephetjük őket.
Ajándékozz saját kézzel készített hűtőmágneseket családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak.
Rengeteg technika van, amellyel szép, és egyedi ajándékokat készíthetsz. Nos, a kupakból készült medál is egy ilyennel készült.
Lehet, hogy csak vidám, és aranyos, de az is lehet, hogy valamire használni is tudod. Az ajándéknak nem kell feltétlen ésszerűnek lenni. Ez benne a szép.
Aranyos ajándék a sportkedvelőknek, vagy azoknak, akik szeretik a színes, érdekes meglepetéseket.
Igazi őszi dekoráció, és ajándék ötlet. Sütőtökből készült váza. Szuper. Nekem nagyon tetszik. Díszítheti a lakást egész ősszel, és kiváló névnapi ajándék.
A szalvéta technika zseniális. Azok is gyönyörű dolgokat készíthetnek, akik nem tudnak művészi szinten festeni, rajzolni. Ajándékozz szalvéta technikával készült ajándékokat.
Ajándékozz fekete macska dekorációt tökből. Lepd meg a barátodat, barátnődet egy igazán érdekes, és eredeti halloween dekorációval.
Nézz körül a varródobozban, és a régi ruhák között. Szedj össze minél több, és minél különbözőbb gombokat, és készíts belőlük ékszerszettet.
Személyes ajándékot a legkönnyebben úgy adhatunk, ha a családi fotókkal díszítjük fel, vagy magából a fényképből készítjük el a meglepetést.
A saját készítésű ékszerek különlegesek, és egyediek, márpedig a XXI. században mindenki erre törekszik. Túl sok a tömeggyártás, ezért növekszik az igény az egyedi iránt.
Készíts gyertyatartót néhány perc alatt. Aranyos, és érdekes ajándék. Ráadásul bármivel díszítheted az ünnepelt ízlése szerint.
Néha a legegyszerűbb tárgyakból születnek igazán ötletes, érdekes, és hasznos ajándékok. Például mire jó egy fa kocka, és egy csipesz.
Készíts egy régi könyvből névjegykártya tartót ajándékba. Nem könnyű feladat, de kis odafigyeléssel, és kitartással menni fog.
Születésnapra készíthetsz ajándékba apró meglepetéseket is. Ilyen lehet például egy csomag kis színes könyvjelölő.
Készíts ajándék hűtőmágnes csipesz készletet ajándékba. Sokan szeretünk a hűtőre listát, üzeneteket rögzíteni. Vajon ő is?
Készíts férfi barátaidnak, rokonaidnak egyedi üvegzáró dugót ajándékba. Nézd meg, mi tetszik neki, derítsd ki, milyen díszítés lenne személyre szóló.
A dróthajtogatás szórakoztató, és érdekes elfoglaltság. Ha te is szereted, akkor hajtogass drótból névjegykártyatartót ajándékba.
A csipeszből készült ételrendező kiegészítő ajándéknak tökéletes választás, főként, ha éppen ünnepi vacsorára mész.
Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legjobbak. Nos, persze ez túlzás erre a projektre, de azért mégis jó ötlet.
A napszemüveg ma már szinte elengedhetetlen a nyári napokon. Tedd stílusossá, egyedivé a szemüvegedet.
Kis vázák, színes virágtartók. Nem minden alkalommal találunk otthon színben, formában megfelelőt egy kis virágnak.
Hihetetlen, hogy az eldobható műanyag eszközökből mi minden készíthető. Íme egy újabb kiváló ötlet. Próbáld ki, mert érdemes!
Néha a legegyszerűbb, leghétköznapibb tárgyak adnak érdekes ajándék ötleteket. Ilyenek például az evőeszközök.
Egyszerű, de nagyszerű faldísz, amelyet Te is könnyedén elkészíthetsz otthon. Nézd meg, és ha tetszik lepd meg vele szeretteidet.
Egy apróságot rengeteg módon felhasználhatsz, rengeteg változatban készíthetsz el, és sokféleképpen ajándékozhatsz meg vele másokat.
Ne dobd ki a régi evőeszközöket. Ha már elveszett a készlet fele, így teríteni már nem tudsz vele, akkor a maradékot használd fel okosan.
Sokszor a legegyszerűbb tárgyak szolgálnak ötletekkel számunkra. Csak nézz körül a lakásodban, és találd ki, miből milyen meglepetés készíthető.
Színes, vidám ajándék gyerekeknek, vagy fiatal lányoknak, akik szeretik az érdekes tárgyakat, ékszereket.
Szeret újságot olvasni a párod? Nem tudod, hova rakd a napi sajtót? Készíts egy újságtartót neki. Apró meglepetés, aminek örülni fog.
Születésnapjára bárki, aki szereti a csokit, és a magokat, aszalt gyümölcsöket, szívesen fogadja az édességeket ajándékként, főként, ha az házi készítésű.
Születésnapra gyakran adunk virágot. Ezt megtehetjük úgy is, hogy mi magunk készítjük el a kaspót, vázát.
Ajándékozni jó dolog, és ha mindezt úgy tesszük, hogy magunk készítjük el a szép ajándékot, akkor különösen jó érzés adni.
A sörös kupakok sok mindenre jók. Használhatod horgászathoz, vagy az öltözéked kiegészítőjeként, esetleg kulcstartónak.
A kövek csodálatos elemei a természetnek. Változatos formái, a súlyuk, anyaguk miatt nagyon sok mindenre használhatóak.
Készíts a férfinak egyedi pohár alátétet. Talán használni nem fogja, de emlékezni fog, ahányszor az alátétre téved a tekintete.
Készíts csoki csokrot a párodnak. Kettő legyet egy csapásra. Édesség, és virág. A nők imádják egyben is, és külön külön.
Aki szereti a Harry Potter sorozatot, az már sokszor találkozott a vajsör finom, édes hangzású nevével. Most el is készítheted magadnak, ha bekukkantasz a blogba.
Készítsd meglepetést a párodnak, férjednek, vagy apák napjára. Ez a kis könyvjelző helyes, apró, és egyszerű elkészíteni.
Izgalmas, és egyedi. Ebből nem tudsz két egyformát készíteni, és csak a fantáziádon múlik, hogy mit kezdesz a kis műanyag katonákkal.
A férfiak íróasztalán sokszor nagy a rendetlenség. Segíts a rendrakásban. Készíts para edényalátétből igényes, szép ceruzatartót.
Készíts ajándékba ceruzatartót, íróasztali rendezőket. Használj hozzá konzerv dobozokat, műanyag csövet, vagy éppen tavalyi telefonkönyvet.
Sokat kávézik a párod? Szereti a papír poharas, elvihetős kávát, vagy csak nincs sok ideje? Lepd meg őt egy saját pohár fogóval.
Gyors, egyszerű, és mégis nagyszerű ajándék apák napjára, vagy akár más ünnepre férfiaknak. Itt is csupán egy régi nyakkendőre lesz szükséged.
Válassz ki egy nyakkendőt a párod szekrényében. Igyekezz olyanra lecsapni, amit már nem használ, de a színeit szereti. A kedvenc nyakkendőjét semmiképpen ne használd fel!
Frissítsd fel, újítsd meg a törött zsírkréta készletet. Tündéri, formás, és színes ajándék krétákat “süthetsz” ki, egy kis fantáziával.
Az édesszájúaknak készítsünk bonbon labdát. Könnyű elkészíteni, és biztos siker a végeredmény, mert az ajándék biztosan egyedi, és édes.
Ajándékozz könyvjelzőt annak, aki szeret olvasni. Egy személyes könyvjelző mindig nagyon szép ajándék.
Egyszerű, és szép ajándék a könyvjelző. Bátran készíts akár többfélét is, mert aki szeret olvasni, annak a könyvjelző minden mennyiségben öröm.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!