Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Világítótorony a kertben

Készíts ajándékba kerti lámpást, amely egy világítótoronyt formáz. Aranyos, hangulatos, és vidám része lehet a kertnek.
Tetszik? Oszd meg!

Világító torony a kertben

Szükséged lesz négy darab csökkenő méretű cserépre, és a legkisebb cseréphez illő kettő cserép alátétre. Vízálló festékre (fehér, piros, kék, és fekete), ragasztóra, és egy üveg mécsesre.

A cserepeket fesd meg úgy, hogy a cserép peremek fehérek, a test részek pirosak legyenek. Fess a piros részekre pici fekete ablakokat. Ragaszd össze a cserepeket erős ragasztóval.

A legkisebb cserepet, és az alátéteket fesd kékre, majd száradás után a képek szerint rögzítsd ragasztóval az egyik alátétet a torony tetejére, a másik alátét fenekére pedig a lefordított pici cserepet. Végül a mécsest az alátétek közé helyezve állítsd össze a tornyot.

Ha kedves van tovább díszíteni, akkor tehetsz a világító rész helyére mini petróleum lámpát, az ablakokra pedig ragaszthatsz feketére festett drótból, vagy műanyag tejfölös pohárból kivágott ablakkeretet, ablakrácsot, ami kovácsoltvas díszítésre emlékeztet.

kerti dísz ajándékba

ajándék készítés

ajándék saját kézzel

Jó munkát, vidám időtöltést!

Az ötletet Itt találtam.
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.