Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Póló nyaklánc ajándék

Ajándékozni jó dolog, és ha mindezt úgy tesszük, hogy magunk készítjük el a szép ajándékot, akkor különösen jó érzés adni.
Tetszik? Oszd meg!

hármas fonat nyaklánc

Ebben a blogban azt nézheted meg, hogyan készül egy egyszerű fonatokból álló póló nyaklánc. Itt is elég, ha szétnézel a szekrényedben, vagy ha más szín kell, akkor sétálj el egy turiba, és vegyél egy színben megfelelő pólót.

Nézzük, hogy készül:

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 1

Vágd 3x3 hosszú csíkra a pólót. Miután felvagdaltad a pólót, nyújtsd ki a csíkokat. Addig nyújtsd, míg a szélek be nem göndörödnek. Utána állj neki a fonásoknak. A 3 darabokat varrd össze, hogy könnyebben fonj.

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 2

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 3

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 4

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 5

A varrásokat egy pánttal tudod elfedni. Ezt rávarrod kívülről a nyakláncra, aztán visszájára fordítod, így már nem fog látszani a varrás.

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 6

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 7

hármas fonat nyaklánc lépésről lépésre 8

A képeken látod, hogy csak a 3 fő fonatot rögzíted egymáshoz, a láncot pedig megtekered a nyakadon egyszer. Ezért kell hosszú csíkokat használnod. Legyen a póló minél nagyobb. XXL minimum.
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.