Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyaklánc, vagy karkötő befőttes gumiból

Színes, vidám ajándék gyerekeknek, vagy fiatal lányoknak, akik szeretik az érdekes tárgyakat, ékszereket.
Tetszik? Oszd meg!

gumi nyaklánc

Ha bemész a háztartási boltba, vagy egy nagyáruházba, akkor biztosan találsz színes befőttes gumikat. Vegyél néhány csomaggal. Nézd meg, hogy biztosan legyenek benne különböző méretű gumik. Emlékeim szerint régen csak ilyen csomagok voltak, de ma már nem biztos.

Mérd le egy fonal segítségével, hogy milyen hosszú nyakláncot, karkötőt szeretnél. Vágd el a fonalat a megfelelő helyen, és rakd az asztalra kört formázva. Tedd ki a gumikat az asztalra, és rakd egymásra őket a fonalon. Modellezd le, mennyi gumira lesz szükséged, hogyan csökken a gumik mérete, és milyen színösszeállításban szeretnéd elkészíteni az ékszert. 

gumi karkötő

Kezdd el a nyaklánc, vagy karlánc felfűzését a kép szerint. Itt az elején rögzítened kell az első szemet, hogy nem csússzon lét.

nyaklánc ajándékba

Ha elkészült az első szem, akkor a következőt átfűzöd rajta, és összefogod. Figyelj! Egy szem kettő gumiból áll.

bizsu ajándék

Szemenként fűzd fel a dupla gumikat.

ékszer készítés

Ha elkészült a lánc, akkor a kezdő szemet leveheted róla, és egy fém karikával összefűzheted a két véget. Szerintem inkább egy kis kulcstartó karikát használj, mert az biztosan nem jön szét.

készíts ékszert

Jó munkát, vidám időtöltést kívánok Neked!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.