Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hűtőmágnes csipeszek

Készíts ajándék hűtőmágnes csipesz készletet ajándékba. Sokan szeretünk a hűtőre listát, üzeneteket rögzíteni. Vajon ő is?
Tetszik? Oszd meg!

hűtőmágnes

Mi kell hozzá: fa csipeszek, egyik oldalon lapos üveg lapocskák, képek, szalvéta ragasztó, finom csiszoló papír, és mágnes lapok, ragasztópisztoly.

egyedi hűtőmágnes

Az üveg lapocskák segítségével vágjuk ki a ráragasztani kívánt képet.

hűtőmágnes készítés

Szalvéta ragasztó segítségével ragasszuk fel a képet az üveglapocska sima felületére, aztán várjuk meg, amíg teljesen megszárad.

hűtőmágnes otthon

csipeszes hűtőmágnes

A teljes száradás után kis finom csiszolópapírral dolgozzuk el a széleket.

ajándék hűtőmágnes

Ragasszuk fel a csipesz egyik oldalára a mágnes lapokat.

ajándék készítés

Végül ragasszuk fel a csipesz másik oldalára az üveg díszeket. Ha szeretnénk színes csipeszeket, akkor befesthetjük, vagy szalvéta technikával díszíthetjük azokat is.

olcsó ajándékötletek

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.