Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fém kupakból medál

Rengeteg technika van, amellyel szép, és egyedi ajándékokat készíthetsz. Nos, a kupakból készült medál is egy ilyennel készült.
Tetszik? Oszd meg!

nyaklánc készítés

Ha egy ilyen nyakláncot akarunk elkészíteni, akkor megtehetjük azt, hogy egy hobbiboltban megveszünk hozzá mindent. De tényleg minden.

Mi kell hozzá: kupakok (hobbiboltokban akár színeset is vehetsz), lánc, epoxy matrica (ez az az áttetsző, üveglencsének kinéző, valójában műanyag, amelynek az alja ragasztós) pillanatragasztó, és persze csomagoló papír, vagy amiből a mintás részt szeretnéd.

Ha mindent megveszel, akkor egyszerű a dolgod. Az epoxy matricát ráteszed a kiválasztott mintára, majd ezt óvatosan, szépen körbevágod. A kupakba teszel egy adag pillanatragasztót, és a képes epoxy matricát beleragasztod a kupakba. Hagyod megszáradni a ragasztót, végül felfűzöd a medált a láncra.

Úgy gondolom, hogy egy két dolgot helyettesíthetsz az otthoni készletedből. Például nem muszáj megvenni a kupakokat, ha ügyesen, óvatosan veszed le az amúgy is megvásárolt üdítőről, sörről. Ezt aztán befestheted akril festékkel bármilyen színűre, de festés előtt még szög, és kalapács segítségével üss lyukat rá, hogy a láncot át tudd fűzni rajta.

Üveg, vagy műanyag díszköveket, is használhatsz az epoxy matrica helyett, és decoupage ragasztóval is rögzítheted a képet a díszkövekre, amelyet aztán pillanatragasztóval ragasztasz a kupakba. Sőt, azt is megteheted, hogy a képet a kupakba ragasztod, majd dimenziós ragasztóval töltöd ki a kupak belsejét. Szóval, vannak lehetőségeid. Próbálkozz bátran.

karácsonyi ajándékötlet

ötletek karácsonyra

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.