Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fekete fehér váza

Ajándékozz saját készítésű meglepetést szeretteidnek. Készíts egy szép, ízléses padló vázát két színű dekorációval.
Tetszik? Oszd meg!

fekete fehér váza

Ez a váza fekete, és fehér szárazbabbal van kidíszítve. Ki gondolná, hogy ilyen egyszerű anyagokból ilyen szép lakásdíszt készíthetünk.

Mit kell tenned, ha el akarod készíteni te is. Először is szerezd be a babokat. Szükséged lesz még egy szép ívű alap vázára, krétára, vagy grafitra, fekete, és fehér festékre, ragasztóra, esetleg lakkra.

Alaposan tisztítsd meg a váza felületét, majd rajzold meg a a mintát, amit ki szeretnél rakni. Fesd be a fehér területeket fehér festékkel, a fekete területeket fekete festékkel.

Miután a festék megszáradt, erős ragasztóval ragaszd fel a babszemeket a vázára.

A teljes száradás után érdemes átkenni lakkal az egész munkádat, mert így tartósabb lesz. A babszemek nem tudnak olyan könnyen összezsugorodni, kiszáradni.

váza díszítés

ajándék készítés

ajándék váza

Jó munkát, vidám alkotást!

A váza ötletét itt találtam.
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.