Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Farmer zseb táska nőknek

Minden ruhához szükség van egy harmonizáló táskára. Minden alkalomra más méretű táska lenne jó. Ajándékoz zseb táskát a nőnek.
Tetszik? Oszd meg!

farmer zseb táska

Ez a tündéri táska, amit a felső képen láttok, megvásárolható a neten, de nem azért mutatom meg, hogy ezt a darabot vegyétek meg. Az ötlet, ami megragadott. Egy régi farmer, aminek elég nagy a zsebe ahhoz, hogy a pénz, és a telefon elférjen benne. Ez kell csupán, és már lehet is készíteni ezer féle díszítéssel az ajándék táskát.

Ha van megfelelő zsebes farmered, akkor még varrni sem kell. Csak kivágod a varráshoz közel a zsebet, ügyelve arra, hogy a varrásokat ne sértsd meg, nehogy szétessen a táska. Ha ezzel meg vagy, akkor elkezdheted díszíteni. Használhatsz hímző fonalat, bőr szalagokat, sok sok gyöngyöt, filc anyagot, díszes gombokat. Bármit, ami tetszik neked, és az ünnepeltnek. A kék farmeren bármilyen színvilág jól mutat.

Néhány képet mutatok, amelyekről díszítés ötleteket szedhetsz.

zseb táska

farmer táska

zseb táska farmerből

A táska vállpántját szintén több anyagból elkészítheted. Lehet ez magából, a farmer anyagból kivágott csík összevarrva, vagy rojtosan, esetleg horgolt pánt, vagy egy hosszú gyöngysor.

Persze bonyolultabb módon is elkészítheted a táskát, ám akkor ügyelj arra, hogy elég erős varrógéped legyen, ami viszi a farmer anyagot. Ha van ilyen eszközöd, akkor varrhatsz bélést a táskába, tehetsz rá cipzárt, és használhatsz nagyobb darabokat a farmerből.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.