Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszertartó fa

Készíts nő barátaidnak, rokonaidnak ékszertartó fát, férfi barátaidnak, rokonaidnak mandzsetta tartó, nyakkendőcsipesz tartó fát.
Tetszik? Oszd meg!

ékszerfa ajándékba

Mi kell hozzá:

Vastag karton, pl egy kartondoboz. Szike, ragasztó, asztali lyukasztó, és persze akril festék.

Döntsd el, milyen formájú fát szeretnél készíteni. Lehet ilyen tömör lombkorona, de lehet ágas bogas. Például, ha férfinak készíted, akkor inkább vastag ágakat rajzolj.

Vágd ki a sablonodat, és rajzold át a mintát a kartonra. Vágj ki két fa alakot.

A szike segítségével vágd ki a fákat.

Rajzold be a tervezett lyukakat, majd a lyukasztó segíts készítsd el ezeket.

Mindkettő fa formán húzd meg a középvonalat vonalzóval, majd az egyiken a felső résztől a közepéig erősítsd meg a vonalat, a másikon az alsó résztől a közepéig erősítsd meg a vonalat.A vonalzó segítségével mérd ki, hogy a középpont mind a két darabon ugyanoda essen, mert csak így tudod pontosan egymásba csúsztatni őket.

Vágd be a megerősített vonalak mentén a kartont.

Fesd le a formákat az általad választott színre. Fess több réteget, mert úgy szebb lesz.Miután megszáradt a festék, fesd be a kartonok másik oldalát is, és ezt is hagyd megszáradni.

Száradás után illeszd egybe a két darabot, majd ragasztópisztoly segítségével erősítsd meg a fát.

Tipp: Ha nőnek készíted, használj bátran vidám színeket. Férfiaknak inkább barna, vagy például bézs, és csokibarna kombinációval készítsd el a fát.

mandzsetta fa ajándékba

nyakkendőcsipesz fa ajándékba

ajándékötletek

ötletek karácsonyra

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.