Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bagoly falikép

Ajándékozz édes kis bagoly képet, amelyet magad készítesz el az ünnepelt ízlése, és színvilága szerint.
Tetszik? Oszd meg!

bagoly kép készítés

Ezt az édes kis bagoly képet ITT találtam. Nagyon tetszik, és elkészíteni is viszonylag egyszerű, ezért mutatom meg nektek is.

Szükséged lesz egy hímzőkeretre, amit már nem használsz, vagy erre a célra vásárolod meg rövidáru üzletben, Zsákvászonra, gombokra, egy kevés színes anyagra a szárnyakhoz, ragasztópisztolyra, tűre, cérnára, esetleg vékony hímző fonalra.

Az első, és legfontosabb dolgod az, hogy a színvilágot eldöntsd. Előbb az anyagot válaszd ki, és ahhoz szerezd be a gombokat, és válaszd ki a hímzőfonalat, cérnát.

A hímző keretbe rögzítsd a kép alapját adó zsákvásznat, és szárny anyagát is, majd a kép hátulján a kilógó anyagokat ragaszd le a ragasztópisztollyal.

A szárnyakat érdemes nagyobbra kivágni, hogy a széleket vissza tudd hajtani, levasalni, és így felvarrni a képre. Szebb lesz, és könnyebben boldogulsz vele.

bagoly készítés

Ha megszáradt a ragasztó, akkor kezdd el felvarrni a hímzőfonallal a szárnyakat, majd a gombokat a megfelelő helyekre. A hímzőfonal vastagabb, mint a cérna, és miután jól látható, ezért plusz díszítést ad a képednek. Éppen ezért, érdemes meggondolni, milyen színeket használsz. A szárnyak levarrásánál is igyekezz olyan színt választani, ami kiemeli a díszvarrást az anyagon.

Különböző színekből összeállítva a baglyokat, akár képsorozatot is készíthetsz ajándékba.

bagoly ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Névnapi ajándékok nőknek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kézműves területet, amely alkotásai színesítik, egyedivé tehetik a megajánd...
A test ápolása ma már szerves része a felnőtt életnek. Egy szépen csomagolt krém, vagy gél, egy az ünnepelt részére kivá...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Névnapi ajándékok nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Amikor a természetben sétálsz, kirándulsz, és megragad egy érdekes gallyacska, egy darab girbegurba ágacska, azt vidd magaddal haza.
Készíts ajándék asztali kínálót, töltsd fel saját magad által elkészített finomságokkal, és lepd meg vele az ünnepeltet.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.